Captain Underpants: The First Epic Movie Review

Captain Underpants: The First Epic Movie Review

Is Dreamworks terug met de animatie film Captain Underpants: The First Epic Movie?

Captain Underpants movie poster

De film Captain Underpants: The First Epic Movie draait al een tijd in de Nederlandse bioscoop. Het heeft ook heel lang geduurd voordat de film naar Nederland kwam. Maar dat mocht de pret niet drukken, want Dreamworks weet na The Peanuts Movie een nieuwe originele film neer te zetten. Dit keer geen vervolg maar een animatie film dat gebaseerd is op een populair kinderboeken reeks dat door Dav Pilkey is geschreven.

Bij de Engelse versie hoor je de stemmen van Ed Helms, Thomas Middleditch en Kevin Hart. Zoals gewoonlijk lees je de recensie na het verhaal en de trailer. Scroll naar beneden om mijn mening over Captain Underpants: The First Epic Movie te leven.

Dit is Captain Underpants: The First Epic Movie

George en Harold zijn twee herrieschoppers die bij al hun leraren bekend staan als storend en onbeschoft. Ze houden ervan om grappen uit te halen met de hulpeloze leerlingen en leerkrachten op school.

Daarnaast maken ze ook strips onder de naam “The Adventures of Captain Underpants”. Ze hebben vele vijanden, maar degene die hen het meest haat is het schoolhoofd, Mr. Krupp. Als ze wederom in de problemen zitten, besluit George zijn 3D Hypno-ring te gebruiken om Mr. Krupp te veranderen in hun eigen superheld, Captain Underpants.

De recensie van Captain Underpants: The First Epic Movie

Filmstudio Dreamworks is goed bezig met het lanceren van nieuwe films. Met Captain Underpants: The First Epic Movie. Zij hebben samen met Treehouse Comics de bekende karakters uit de bekende kinderboeken. De humor van de film vind ik persoonlijk heel erg leuk. Het is zoals de titel al doet vermoeden echt onderbroekenlol. Het wordt heel ver door getrokken met de namen van de karakters. De humor is voor kinderen die anderhalf uur zonder enige gene of aangesproken te worden kunnen lachen.

Wat de makers heel goed hebben gedaan is de humor ook voor volwassenen te maken. Het is niet vulgair maar als je van onderbroekenlol houdt maakt het niet uit hoe oud je bent. Tijdens Captain Underpants: The First Epic Movie komen er een aantal verschillende soorten animatie voorbij. Dat maakt het leuk om naar te kijken, de makers blijven je verassen door verschillende stijlen te gebruiken.

Captain Underpants: The First Epic Movie still

De Amerikaanse stemmen doen het heel erg goed. Kevin Hart staat bekend om zijn hysterische karakters maar dat past bij Captain Underpants: The First Epic Movie perfect. Verder kan ik niet positiever zijn over de film. Het verhaal is niet heel bijzonder, maar dat is ook niet nodig. Je weet vrij snel wat je kan verwachten en dat gaat ook gebeuren.

Mijn conclusie is ook dat het een film is die voor alle leeftijden is geschikt. De humor is goed en weet de verschillende leeftijden aan te spreken. De animatie is goed en het verhaal is wat je er van verwacht. Een film dat je met het gezin moet gaan kijken. Of lekker alleen als je heel hard wilt lachen.

Jimmy
Jimmy

Ik ben Jimmy en schrijf over alles wat entertainment op beeld is. Van televisie programma's, series tot en met on demand en bioscoop films.

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: