Hallo Bungalow

Hallo Bungalow

Lies Visschedijk, Eva van der Gucht en Anne-Marie Jung zijn te zien in de komedie Hallo Bungalow

Hallo Bungalow Movie Poster

Toen Hallo Bungalow in de bioscoop draaide ben ik geweest. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de film vergeten was. Tot dat Videoland de film in de catalogus zetten, en jij de film net zo vaak kan kijk als jij wilt. Lies Visschedijk, Eva van der Gucht en Anne-Marie Jung zijn vaker te zien in Nederlandse films maar het drietal spelen samen de hoofdrol in de Nederlandse komedie.

De Nederlandse komedies die er worden gemaakt staan normaal gesproken in het teken van relaties en onverwachte liefdes die er ontstaan. Dit keer worden er een aantal andere onderwerpen aangesneden en dat zorgt ervoor dat het een frisse kijk op komedie is. Ook de invalshoek waar komedie en een beetje actie samen gaat ook niet verkeerd is. Lees na het verhaal van Hallo Bungalow en het zien van de trailer mijn recensie.

Dit is Hallo Bungalow

In suf vakantiepark De Lusthove werken drie vrouwen die hun leven meer dan zat zijn. Ze besluiten de criminele parkmanager te chanteren om voldoende geld te verdienen voor een nieuw leven. Hun baas blijkt een geducht tegenstander en huurt twee low-­budget huurmoordenaars in om zijn chanteerders te vinden. De vrouwen moeten alles op alles zetten om te overleven.

Dit vond ik van Hallo Bungalow

De gedachten achter de film zijn heel goed en met een achtergrond van een bungalow park zou je verwachten dat het een giller van en film zou zijn. De frisse kijk en invalshoeken zorgen ervoor dat geen standaard film is waarbij je al direct weet wat er gaat gebeuren. Dat komt later wanneer het verhaal duidelijk wordt.

Dat is de mindere kant van Hallo Bungalow. Het wordt op een bepaald moment voorspelbaar. Toch weten de makers een aantal elementen toe te voegen waardoor het in sommige opzichten weer verassend wordt. De kwaliteiten van de actrices wordt gebruikt in de zin dat de nadruk op de verschillende humor ligt. Zo wordt Lies Visschedijk haar droge maar grappige humor gebruikt. Wordt Eva van der Gucht als de onzekere vrouw neergezet en wordt de zangkwaliteit van Anne-Marie Jung op de hak genomen. Tot aan het einde van de film.

Lies Visschedijk is te zien in de Nederlandse komedie Hallo Bungalow

Omdat het een komedie is moet er natuurlijk gelachen worden. Dat kon ik niet tijdens de gehele film. Er zaten een aantal momenten in waarbij ik heel hard om moest lachen. De andere momenten werden er grappen gebruikt waar ik één wenkbrauw omhoog tilde omdat het totaal niet grappig was. Althans ik kon er niet om lachen.

Het verhaal van Hallo Bungalow ging van oké naar niet zo heel erg goed. Aan het begin is het best te geloven dat je als vrouw een kind wilt of je moeder niet zo mag.
Maar dat je iemand gaat beschuldigen van moord en je eigen plan trekt om iemand te chanteren. Dat gaat een beetje ver. Nu kan je zeggen dat het een film is en niet het echte leven. Dat klopt, maar dan nog het gaat heel ver.

Mijn Conclusie

Is Hallo Bungalow de moeite waard om vanaf de bank te gaan kijken? Ja het is zeker de moeite waard. Alleen hou de verwachtingen laag, zodat het alleen maar mee kan vallen. De actrices en de rest van de cast doen er alles aan om het zo goed mogelijk te laten overkomen. Ga naar Videoland om de Nederlandse komedie Hallo Bungalow te kunnen kijken.

Jimmy

Ik ben Jimmy en plaats sinds augustus 2016 berichten die entertainment gericht zijn. Van films, muziek, on demand tot aan creatieve en persoonlijke verhalen.

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment