Ink Master: Shop Wars

Ink Master: Shop Wars

Het negende seizoen van Ink Master staat in het teken van Shop Wars!

Bij Spike TV is het nieuwe en negende seizoen van Ink Master begonnen. Het is tijd om de shops erbij te halen want de koppels nemen het tegen elkaar op in Ink Master Shop Wars.
Twee tatoeëerders of een tatoeëerder en eigenaar van de shop gaan als duo de wedstrijd in. Dit seizoen geen solo artiesten want als je het slecht doet kan je er voor zorgen dat je als team naar huis moet.

Bij de Amerikaanse versie van Spike zijn ze al wat verder dus wees voorzichtig voordat je gaat zoeken naar informatie over het nieuwe seizoen.
Wat ik je kan vertellen is dat er een aantal veranderingen zijn toepast om het nieuwe seizoen van Ink Master Shop Wars interessant te houden.

Wat is er nieuw bij het Ink Master Shop Wars seizoen

De duo’s komen net zoals andere seizoenen uit het hele land. Omdat ze elkaar kennen is de strijd heftiger dan ooit. Je moet onder de druk presteren en kan beide geïrriteerd raken.
Dan kan het lastig zijn om op een goede voet met elkaar verder te gaan. En de druk is hoog, want je kan als duo twee honderdduizend dollar winnen en de ere titel van Master Shop!

Wat presentator Dave Navarro tijdens de eerste aflevering laat weten is de Flash challenges veel betekenen voor welk duo er naar huis zou moeten. Tijdens de eerste aflevering kregen twee duo’s te horen dat zij veilig waren voor de eliminatie. Ook zullen de artiesten samen een tatoeage zetten bij de canvas die in de stoel komt zitten.

Het laatste nieuwe element dat erbij Ink Master Shop Wars voorbij komt is dat er na de eliminatie een nieuw duo de deur binnen komt lopen. Om het op te nemen tegen de overgebleven duo’s. Dat maakt het extra spannend omdat je als duo extra moet strijden om je plek veilig te stellen.

Ik kan niet wachten tot dat ik naar de andere afleveringen van Ink Master Shop Wars kan zien.
Spike TV zendt iedere maandag avond om 22.00 uur een nieuwe aflevering uit. Zodat je met ondertiteling kan kijken. Maak je klaar voor drama, goed gezette tatoeages, flash challenges en meer in het nieuwe seizoen Ink Master Shop Wars.

Jimmy

Ik ben Jimmy en plaats sinds augustus 2016 berichten die entertainment gericht zijn. Van films, muziek, on demand tot aan creatieve en persoonlijke verhalen.

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment