Luister naar Lewis Capaldi, Rhye, Zedd en Liam Payne

Luister naar Lewis Capaldi, Rhye, Zedd en Liam Payne

De singles van Lewis Capaldi, Rhye, Zedd en Liam Payne kwamen afgelopen vrijdag uit

Heb je de nieuwe singles die afgelopen vrijdag uitgebracht waren al gehoord? Zo niet? Dan heb ik er drie voor je die het luisteren meer dan waard zijn. Lewis Capaldi, Rhye, Zedd en Liam Payne wisten ieders te raken met muziek. Luister hieronder of dat bij jou ook gebeurd.

Een single die hier niet tussen staat maar het luisteren ook meer dan waard is, is de nieuwe single van Kesha.
Zij bracht afgelopen vrijdag na jaren weer nieuwe muziek uit. ‘Praying’ is een krachtig en prachtig nummer geworden die ik hieronder voor je heb klaar gezet.

Lewis Capaldi – Lost on You

Toen ik het nummer ‘Lost on You’ van Lewis Capaldi hoorde moest ik het met je delen.
Het is de tweede single die hij uitbrengt. Met de eerste single ‘Bruises’ gooide de Schotse zanger zijn ziel en zaligheid al in het nummer. Daar zong hij over de lange afstandsrelatie. Met de eerste single wist hij de bekende zaal King Tuts Wah Wah Hut in Glasgow al uit te verkopen.

Het is tijd voor de tweede single ‘Lost On You’ wat een grote hit kan worden. Na zijn liefdesverdriet van de eerste single gaat hij hier nog verder. Dit keer zingt hij over hoe pijn en passie in de relatie zit. Door voor jezelf te kiezen en hoe geluk een houdbaarheidsdatum kan hebben.
Hij brengt hiermee een voorproefje voor wat er nog komen gaat. Het kan niet anders dat Lewis Capaldi met nog meer muziek gaat komen.

Rhye – Please

Het is alweer vier jaar geleden dat Rhye voor het laatst met nieuwe muziek kwam.
De samenwerking onder de naam Rhye is van twee getalenteerde heren ook wel producers, vocalisten en bespelers meerdere instrumenten. Uit Denemarken afkomstig Robin Braun. Hij zit bij verschillende bandjes en groepen maar heeft in het verleden onder de naam Robin Hannibal muziek uitgebracht.

De Canadeese Mike Molish ook wel bekend van zijn artiesten naam Molish had in 2010 twee albums uitgebracht.
Robin nam contact op met Mike om te kijken of hij samen wilde werken voor een remix.
De ontmoeting was zo productief dat er een samenwerking ontstond voor een langere tijd.
In 2015 waren zij op tour en toen werd het even stil rond het gelegenheidsduo Rhye. Nu zijn zij terug met twee nieuwe singles. ‘Please’ en ‘Summer Days’.

Zedd feat. Liam Payne – Get Low

Producer en deejay Zedd weet op de perfecte momenten een samenwerking te regelen. In het verleden werkte hij samen met Hailee Steinfeld, Kesha en Hayley Williams. Nu bijna alle andere One Direction zangers een single of een album hebben uitgebracht vond Liam Payne het tijd om in de spotlight te gaan staan.

Na de zwangerschap en de trouwerij bracht Liam eerst een nummer ‘Strip That Down’ uit die bij niet bekend was.
Toch wist hij mijn aandacht te trekken toen hij afgelopen vrijdag met het nummer ‘Get Low’ kwam. Samen met Zedd heeft hij waarschijnlijk één van de zomerhits van 2017 uitgebracht. Een lekker nummer, zonder al te moeilijke tekst waardoor het makkelijk mee te zingen is. En heel erg catchy. Alle ingredienten die je nodig hebt.

Jimmy

Ik ben Jimmy en plaats sinds augustus 2016 berichten die entertainment gericht zijn. Van films, muziek, on demand tot aan creatieve en persoonlijke verhalen.

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment