Luister naar de 90s babymakers bij Spotify

Luister naar de 90s babymakers bij Spotify

Spotify

Brengt de 90s babymaker afspeellijst je in de juiste mood?

Wanneer je in de stemming moet komen om het gezellig te hebben met je partner, dan is de 90s babymakers afspeellijst een goed om op te zetten.
Spotify heeft de soms iets foute 90s hits op een rij gezet zodat jij in de perfecte mood bent om een gezellige tijd te hebben. Dat hoeft niet perse in bed te zijn maar de afspeellijst kan ook prima op de achtergrond wanneer je op de bank zit.

Ben je bang dat de 90s babymakers afspeellijst te kort is. Dat hoeft niet want je krijgt voor vier uur muziek.
Het is misschien geen throwback thursday maar de muziek die typisch jaren ’90 klinkt is van alle tijden. Nu zit ik hierboven te praten over dat de afspeellijst speciaal voor bepaalde momenten geschikt is.
Dat is natuurlijk niet zo, want het soms een beetje fout en dat is geschikt voor ieder moment dat je naar de muziek wilt luisteren.

Een aantal bekende artiesten vindt je terug in de 90s Babymakers afspeellijst. Zo hoor je TLC, Prince, Aaliyah, Mary J. Blige, Toni Braxton en Janet Jackson. Stuk voor stuk artiesten die weten welke muziek voor een intieme sfeer zorgt.

Mocht je meer behoefte hebben in een andere afspeellijst? Geen probleem want hierboven heb ik een link voor je neergezet waarbij jij mijn favoriete zomerhits van de afgelopen jaren kan horen. In het bericht vindt je een link waar jij erachter kan komen wat de zomerhits waren in de afgelopen jaren.

Jimmy

Ik ben Jimmy en plaats sinds augustus 2016 berichten die entertainment gericht zijn. Van films, muziek, on demand tot aan creatieve en persoonlijke verhalen.

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment