Mimi Choi weet illusies te maken met make up

Mimi Choi weet illusies te maken met make up

Zie hoe goed de optische illusies van Mimi Choi eruit zien!

Door heel veel mensen wordt make up gebruikt om jezelf of een ander mooier te maken. Dat deed Mimi Choi ook alleen ging zij een stapje verder. Zij wist verschillende illusies te creëren waarbij je met open mond moet kijken hoe zij dat precies gedaan heeft.

De nu geweldige make-up ariest afkomstig uit Vancouver heeft een lange weg bewandeld voor dat zij de meest geweldige looks op het internet zette.
Hieronder heb ik een aantal voorbeelden van looks die adembenemend zijn. Mimi Choi wist het voor elkaar te krijgen dat nu al meer dan 310 duizend mensen haar volgen op Instagram.

Zij begon niet met het maken van geweldige optische illusies, want zij werkte op een basisschool bij een kleuterklas. Toch was Mimi niet gelukkig en na drie jaar voor de klas te hebben gestaan vond zij het mooie geweest. Mimi Choi vond het lesgeven geweldig om te doen, toch gaf het haar geen niet het geluk dat zij zocht in het lesgeven. Er moest een nieuwe uitdaging komen. Zij nam ontslag en had tijd over om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Mimi Choi Makeup Artist

Mimi Choi haalde make up en borstels in huis en begon te experimenteren om zo verschillende looks te kunnen maken. Voordat zij de optische illusies maakte creëerde zij al wel bijzondere looks, alleen was het niet zo extreem dan wat je nu voorbij ziet komen op haar Instagram account.

Toen Mimi Choi voor 31 oktober opzoek was naar een extreme look, en kwam terecht bij een Instagram account waar een vrouw op de foto stond. Met barsten in haar gezicht. Die is zij na gaan maken en zo is het balletje gaan rollen.

Op dit moment creëert zij verschillende looks bij zichzelf, maar heeft Mimi Choi ook verschillende klanten die speciaal voor een extreme look komen. Voor een illusie dat er iets anders is aan het gezicht of dat zij worden omgetoverd tot een dier. Kan je niet genoeg krijgen van de geweldige looks? Ga Mimi Choi volgen op Instagram.

Mimi Choi Makeup

Mimi Choi Make Up Artist

Mimi Choi Make up illusions

Jimmy

Ik ben Jimmy en plaats sinds augustus 2016 berichten die entertainment gericht zijn. Van films, muziek, on demand tot aan creatieve en persoonlijke verhalen.

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment