Wat leuk dat jij je wilt aanmelden voor de nieuwsbrief van Thismademyday.nl

Er zijn vele manieren waarop je Thismademyday kan volgen. Via de sociale media zoals, Twitter, Instagram, Tumblr en Pinterest. Maar er is nog een manier. Als jij je aanmeld voor de nieuwsbrief krijg je minimaal één keer per week een mail in je inbox. Waarin een preview van de komende berichten, feitjes en meer staat beschreven.

Het kan via de pop-up die je ziet wanneer je de blog voor het eerst bezoekt, maar ook hieronder. Toch kan zijn dat jij je hebt aangemeld en wilt afmelden. Dat kan absoluut. Er zijn een aantal manieren om je af te melden. De eerste is onderaan de mail die je van mij krijgt. Wil jij niet wachten? Dan kan je contact met mij opnemen, zodat ik je kan uitschrijven.

Mocht je tips en tricks hebben voor een nieuwsbrief? Geef het aan mij door via info@thismademyday.nl zodat ik het mail verkeer of de inhoud kan verbeteren. En de mensen die de nieuwsbrief krijgen met een glimlach de mailtjes lezen. In verband met de GDPR-wet moet je de drie vakjes aanvinken om de nieuwsbrief te kunnen ontvangen. Anders ben ik niet bevoegd of op een legale manier bezig met het verspreiden van het leuke wekelijkse mail verkeer.

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief!

* indicates required


Please select all the ways you would like to hear from This Made My Day:


You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp’s privacy practices here.