Movie Trailers

Spider-Man: Into The Spider-Verse Trailer

Na de teaser is de volledige ‘Into The Spider-Verse trailer er eindelijk!

Spider-Man: Into The Spider-Verse Trailer
Bron: GIPHY | Spider-Man: Into The Spider-Verse

De ene na de andere animatie film lanceert een trailer om voor ‘Incredibles 2‘ te worden afgespeeld. Dit keer is er na een teaser de eerste volledige trailer van ‘Spider-Man: Into The Spider-Verse trailer’ uit. Kijk hierboven naar het resultaat. Weet Sony Animation de concurrentie aan te gaan met de tot nu toe leider van de superhelden animatie, Warner Bros?

Tot het uitkomen van de film zal het een raadsel blijven, maar dat de ‘Into The Spider-Verse trailer’ veel te bieden heeft is nu al zeker! De stijl van animatie is een combinatie van heel realistisch neerzetten van de personen, gebruik van de stripboek elementen en soms 2D animatie er bij invoegen. Zonder dat je het heel snel in de gaten hebt.

Spider-Man Into The Spider-Verse
Bron: GIPHY | Spider-Man Into The Spider-Verse

De effecten en stijl is super goed gemaakt. Daar zal ik ook niets negatiefs over zeggen. Wat ik heel leuk vind is dat Sony met de Marvel karakters probeert om een nieuwe wereld te creëren. Waarbij de Spider-Man, die bekend is bij de filmkijker, anders is dan bij de live action versies.

Hier is hij ouder en heeft zijn leven niet helemaal op orde. Het verhaal speelt zich ook niet af in de zelfde dementie als ‘Spider-Man: Homecoming’. Waardoor de makers creatief helemaal los kunnen gaan. En sommige karakers/personages over de top kunnen neerzetten. De creativiteit kan eindeloos worden ingezet.

Spider-Man Into The Spider-Verse
Bron: GIPHY | Spider-Man Into The Spider-Verse

De stemmen zijn ook in sommige opzichten verrassend. Zo hoor je Hailee Steinfeld als Gwen Stacey, Jake Johnson als Peter Parker en is Shameik Moore de stem van Miles Morales. Het beloofd een grootse film te worden, alleen betwijfel ik of de film door de mainstream filmkijker in de bioscoop gaat worden bekeken? Want het kan overkomen als iets dat speciaal voor de striplezers is bedoeld.

Net voor de kerst van dit jaar kan je de volledige film gaan kijken. Dan draait ‘Spider-Man: Into The Spider-Verse’ in de Nederlandse bioscoop. Ben jij van plan om de film in de bioscoop of vanaf de bank thuis te gaan bekijken?

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
Na drie telen is Disney klaar om de Toy Story 4 trailer te lanceren
Toy Story 4 Trailer