Stem op je favoriete films om daar binnenkort een recensie van te lezen

Stem op je favoriete films om daar binnenkort een recensie van te lezen
Bron: GIPHY | Stem

De komende tijd wil ik de lezer van de blog meer inspraak laten hebben op de recensies van films. Aan de hand van het stem formulier kan jij duidelijk maken wat jij zou willen lezen. Voordat je allerlei verschillende titels gaat versturen, wil ik je erop wijzen dat er iedere maand een thema zal zijn waarop jij inspraak kan hebben.

De maand november staat in het teken van de Nederlandstalige film, maar de maand december komt steeds dichterbij. Dat betekend dat de feestdagen ook eerder kunnen worden gevierd. Er zijn in de loop der jaren een hele hoop kerst films uitgekomen, maar welke verdienen een recensie? Tot en met 1 december kan jij stemmen op films die met de feestdagen hebben te maken.

Van de grote klassiekers als ‘National Lampoon’s Christmas Vacation‘ tot en met de recentere films als ‘Arthur Christmas‘. Geen enkele film is fout. Er zijn al een aantal recensies in de loop der jaren uitgekomen. Kijk hier om te zien wat er al online staat. Het stemmen kan beginnen, laat hieronder weten welke films er in de maand december een recensie verdienen.

Verder wil ik je bedanken voor je mogelijke inspiratie voor de blog. Zo houdt ik de blog interessant voor de lezers. Omdat er inspraak is op een aantal recensies.Een andere manier om mogelijke recensie titels door te geven, kan via de sociale kanalen. Als Facebook, Instagram en Twitter.