De kerst begint vroeg bij Netflix, want zij lanceren The Christmas Chronicles Teaser Trailer
Bron: IMDB & Netflix | The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles Teaser Trailer

De kerst begint vroeg bij Netflix, want zij lanceren The Christmas Chronicles Teaser Trailer

De kerst begint vroeg bij Netflix, want zij lanceren The Christmas Chronicles Teaser Trailer
Bron: GIPHY | The Christmas Chronicles

De kerst komt vroeg naar Netflix. Nog voordat december begint wordt de eerste Netflix original film gelanceerd, waarin Kurt Russell de rol van kerstman gaat vervullen. Hierboven staat ‘The Christmas Chronicles Teaser Trailer’ klaar en dat is pas het begin om enthousiast te worden. Want het zijn vooral de makers achter de schermen die er voor moeten zorgen dat het een knaller van een kerstfilm wordt.

In ‘The Christmas Chronicles Teaser Trailer’ zie je dat de producer Chris Columbus an deze film heeft gewerkt. De grote klassieker ‘Home Alone’ wordt vandaag de dag nog jaarlijks uitgezonden op televisie. Maar daarbuiten ook opgezet in verschillende huishoudens. Want de films staat bovenaan de lijst van klassiekers die je niet mag missen met de feestdagen. Dat Chris Columbus aan de Netflix original heeft gewerkt is een grote eer. Want hij is de aangewezen persoon om het kerst gevoel in een film te krijgen.

Mocht je na het zien van ‘The Christmas Chronicles Teaser Trailer’ nog niet helder hebben waar het over gaat? De film gaat over een zus en broer, Kate en Teddy Pierce, die op kerstavond de Kerstman op video willen vastleggen. Het wordt een onverwachte ervaring waar de meeste kinderen slechts van durven dromen.

Ze houden in de gaten wanneer de Kerstman aankomt en klimmen dan stiekem in zijn slee. Als de slee neerstort, is het kerstfeest nagenoeg verpest. In deze turbulente nacht werken Kate en Teddy samen met de Kerstman (zoals je hem nog nooit hebt gezien) en zijn trouwe elfjes om het kerstfeest te redden voordat het te laat is.

The Christmas Chronicles Teaser Trailer heeft heel veel goede punten om zichzelf te verkopen

The Christmas Chronicles Teaser Trailer heeft heel veel goede punten om zichzelf te verkopen
Bron: GIPHY | The Christmas Chronicles

Voor mij is dit de perfecte film die Netflix voor de feestdagen kan lanceren. Want een film als deze ontbreekt nog in het aanbod van de on demand dienst. Het is voor alle leeftijden geschikt en dit kan uitgroeien tot een film franchise. Waar Kurt Russell de perfecte hoofdrol speler in kan zijn. Er zit humor in en als de film een aantal muzikale en vooral catchy nummers bevat, dan is het perfect!

‘The Christmas Chronicles Teaser Trailer’ hint op iets muzikaals wanneer de kerstman in de gevangenis zit. Alleen wilt dat niet zeggen dat er veel muziek in de film zal zitten. Waar ik ook naar gekeken heb, is of de animatie op een goede manier tot zijn recht komt. Tot nu toe lijkt het heel goed uit te pakken. Het mag bij een film als deze iets vreemder zijn. Zolang het bij de stijl van het geheel past.

De eerste beelden van de nieuwe kerstfilm doen mij heel erg denken aan de kerstfilms die door Disney zijn uitgebracht. Waarbij er humor in zit voor alle leeftijden en soms op het randje gaat zitten. Denk aan ‘The Santa Clause’ films. Mocht je enthousiast zijn geworden in Kurt Russell als kerstman, dan kan je vanaf 20 november naar het eind resultaat gaan kijken.

Latest Reviews

Ook interessant
What Men Want Review