Wie wint tijdens de Dance Dance Dance finale 2017?

Wie wint tijdens de Dance Dance Dance finale 2017?

Na de weken te hebben gestreden is de winnaar van Dance Dance Dance finale 2017 bekend

Na al die weken naar het dans geweld te hebben gekeken werd tijdens de Dance Dance Dance finale 2017 de winnaars bekend gemaakt. De twee duo’s die overbleven moesten alles uit de kast halen om de jury ervan te overtuigen dat zij de meeste punten moesten krijgen. Eigenlijk was de winnaar vanaf de eerste aflevering al wel bekend want het duo Zoey en Marnix wisten vanaf het eerste optreden het heel goed te doen. Niet gek als je nagaat dat Marnix een dans achtergrond heeft.

Het duo dat de eervolle titel ‘de underdogs’ kreeg was Toprak en Stijn. Zij begonnen aan de wedstrijd en wisten zich langs de andere duo’s te dansen. Ook al was dat met armen die hun eigen weg gingen of een aantal foutjes die tijdens de optredens waren. Beide dames wisten te groeien en dat zag je iedere week weer terug op het podium. Beide duo’s moesten tijdens de Dance Dance Dance finale 2017 twee duo dansen laten zien en een solo optreden.

Wie won tijdens de Dance Dance Dance finale 2017 de cheque en de titel?

Uiteindelijk werden Marnix en Zoey ‘gekroond’ tot de winnaars en zij wonnen 100 duizend euro dat naar de hart stichting ging. Een goed doel dat het geld heel goed kan gebruiken. Toprak en Stijn eindigde op de twee plek en wonnen 25 duizend euro voor Pink Ribbon.

Voorgaande seizoenen kregen de duo’s die in de finale stonden een keus om een eerder optreden nogmaals te doen.
Dit jaar was het anders, want de duo’s mochten in het archief gaan spitten en een duo optreden uit de voorgaande seizoenen laten zien. Een goede keus om iets nieuws te introduceren, ook al zijn die optredens al eerder op de Nederlandse televisie uitgezonden.

De optredens van ‘Scream’ en de ‘Water Dance’ uit de Step Up film werd opnieuw gedanst. Daar werd een klein fout door Toprak gemaakt en daarmee liep zij de winst op de eervolle titel en cheque 100 duizend euro voor een goed doel mis.

Deze optredens vond ik het best tijdens de Dance Dance Dance finale 2017

Deze week ga ik geen lijst maken met de optredens die ik geweldig vond. Dit keer bespreek ik er twee die voor mij uitblonken tijdens de Dance Dance Dance finale 2017. Ik vond Stijn geweldig. Zij was had de focus op de goede plek en liet zien wat zij de afgelopen weken had geleerd. Dat kwam bij elkaar tijdens het optreden van ‘Who Run The World’. Niet voor niets kreeg zij hele hoge cijfers van de jury.

Een ander optreden dat je hierboven niet kan zien is die van Chantal Janzen. Zij deed de ‘vieze dans’ omdat Jandino in de eerste aflevering een slang om zijn nek kreeg. Een optreden waar Jandino het heel erg warm van kreeg. Heel grappig en leuk om te zien dat Chantal er helemaal voor ging.

Het solo optreden van Marnix was heel erg goed, alleen zag ik vrij weinig. Je zag alleen de lichten. Voor het totale beeld was het mooier geweest als er wat licht bij zou zijn. Nu keek je naar een aantal lampen die knipperde en na een zo’n dertig seconden had ik het kunstje wel gezien.

Jimmy
Jimmy

Ik ben Jimmy en schrijf over alles wat entertainment op beeld is. Van televisie programma's, series tot en met on demand en bioscoop films.

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
Leave a comment

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: