13 Reasons Why

13 Reasons Why – Seizoen 2 Trailer

On demand Netflix

Netflix is klaar voor meer ’13 Reasons Why’ en lanceert de seizoen 2 trailer

13 Reasons Why
Bron: Beth Dubber & Netflix | 13 Reasons Why

Toen het eerste seizoen van ’13 Reasons Why’ uit kwam was er veel kritiek, en zeker als je tot en met de laatste aflevering hebt gekeken weet je waarom. Er worden een aantal verschillende thema’s besproken als: zelfmoord, verkrachting, vernedering, psychische problemen en homoseksualiteit. Een lijst met thema’s dat voor sommige ouders en jonge kijkers te veel kan zijn.

Om dit in betere banen te leiden heeft Netflix maatregelen getroffen. Want de on demand dienst komt met een napraat show waar er over de verschillende onderwerpen wordt gesproken. Ook is er een programma te downloaden waarmee je handvaten krijgt om in gesprek te gaan. Het is en blijft een moeilijk onderwerp om over te praten en als ouder of andere buitenstaander is het handig als je een beetje hulp krijgt.

Er kwam eerst een teaser uit waar de fans van ’13 Reasons Why’ los op gingen. Zij wilde weten op welke manier de makers informatie los lieten over het nieuwe seizoen. Toch laat de seizoen 2 trailer meer los dan de teaser. Je ziet dat Clay een hint krijgt over meerdere slachtoffers. En wat gaat hij daar mee doen? Kijkt hij weg of gaat hij graven in de geheimen van de verschillende leerlingen?

13 Reasons Why - Seizoen 2 trailer
Bron: Beth Dubber & Netflix | 13 Reasons Why

Het antwoord daarop krijg je al te zien in de seizoen 2 trailer. Er komen meer problemen en het einde lijkt nog niet in zicht. De oude leerlingen keren terug maar er zijn ook nieuwe gezichten aan de cast toegevoegd. Waar ik heel benieuwd naar ben is, of de cassette bandjes terug keren? En in welke vorm zij een rol gaan spelen in het geheel.

Ook laat de seizoen 2 trailer van ’13 Reasons Why’ zien dat Hannah ook terug keert. Alleen lijkt zij nu het geweten van Clay te zijn geworden. Hoe hij bepaalde dingen op gaat pakken bijvoorbeeld. Vanaf 18 mei kan je het nieuwe seizoen gaan streamen. Ga jij naar alle afleveringen kijken?

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
Creative
Animals made ​​from recycled materials