LOST IN SPACE

5 redenen om Lost In Space te gaan streamen

On demand Netflix

De on demand dienst Netflix brengt de familie Robinson terug naar het scherm in ‘Lost In Space’

Lost In Space Poster
Bron: Netflix | Lost In Space

De Netflix serie ‘Lost In Space’ staat een aantal weken klaar om bekeken te worden. Ik wilde geen recensie schrijven omdat te uitgebreid is om dat te doen. Wat wel kan is een aantal redenen geven waarom wel naar de serie moet gaan kijken. Want heeft de serie genoeg te bieden om te blijven kijken?

Laat ik een tip geven voordat je er voor gaat zitten. Het lukte mij om twee afleveringen achter elkaar te kijken. Iedere aflevering duurt ongeveer een uur, en er gebeurt te veel om het hele seizoen te gaan bingewatchen. Wil je meer Netflix berichten lezen? Dat kan klik op de link zodat je alles in een lijst te zien krijgt.

De 5 redenen waarom je Lost In Space moet gaan kijken

De on demand dienst staat er om bekend om goede Netflix series af te leveren. Toch is het niet van zelfsprekerd dat een serie van hoge kwaliteit is. De serie ‘Lost In Space’ is wel van goede kwaliteit en vanaf de eerste aflevering zie je dat er veel geld in de productie is gaan zitten.

De robot die de Robinsons helpt is heel goed gemaakt. Omdat het een serie is had het anders kunnen zijn. Want dan ziet het er vaak niet gelikt uit. Netflix heeft met ‘Lost In Space’ goed werk afgeleverd. Het enige wat je vanaf de tweede aflevering ander is, is dat het iemand in een pak is. Net als de verschillende omgevingen waar het verhaal zich afspeelt. Top kwaliteit!

Het verhaal dat naar nu is gehaald. In het oude verhaal was de moeder van het gezin iemand die alleen schoon maakte. Maar nu zijn de rollen veranderd en is de moeder één van de wetenschappers. Ook komt er een scheiding in voor, zijn de kinderen slim en gebruiken de technieken van nu. Maar is de slechterik van ‘Lost In Space’ een vrouw in plaats van een man.

Er zijn genoeg redenen om de serie ‘Lost In Space’ te gaan kijken

Lost In Space
Bron: Netflix | Lost In Space

Het acteer werk van de Robinsons is over het algemeen goed. Waardoor je een aflevering makkelijk weg kijkt. De cast is groot en divers waardoor er veel gebeurd. De focus is niet alleen de familie waar de serie ‘Lost In Space’ om draait. De interesse blijft om een aflevering af te kijken. Veel diversiteit wat anno 2018 heel goed is in een film of serie.

Een andere reden om ‘Lost In Space’ te gaan kijken is de drama die in de ruimte serie is afspeelt. Ieder persoon die in de serie voorbij komt heeft zijn of haar geheim. In de loop van de serie komen die bovendrijven en krijgen de hoofdrol spelers daar mee te maken.

De makers van ‘Lost In Space’ zijn er in geslaagd om een Netflix serie te maken dat geschikt is voor jong en oud. Het is spannend en interessant om als ouder te kijken. Maar niet te eng om voor de jonge kijkers te volgen. Want het thema familie staat centraal in de serie.

Latest Reviews

Ook interessant
Throwback Movie
Overboard