Bron: Netflix & IMDB | 6 Underground

6 Underground Trailer

Michael Bay levert een waar spektakel met de 6 Underground trailer van Netflix

Wat gebeurd er wanneer je Michael Bay los laat gaat om een film te maken? Het resultaat is nu al te zien met de ‘6 Underground trailer’. Waarmee een ander bekend gezicht duidelijk zijn stempel drukt op de nog uit te komen film op Netflix. Hieronder ga ik in op de herkenbare punten en wanneer beide heren het sterkst overkomen.

6 Underground introduceert een nieuw soort actieheld. Zes individuen van over de hele wereld, elk de allerbeste in wat ze doen. Zijn niet alleen gekozen vanwege hun vaardigheden, maar voor een unieke wens om hun verleden te verwijderen om de toekomst te veranderen. Het team wordt samengebracht door een raadselachtige leider. Wiens enige missie in het leven is ervoor te zorgen dat, terwijl hij en zijn collega-agenten nooit zullen worden herinnerd, hun acties verdomd zeker zullen.

De ander waar ik het hierboven over had, was natuurlijk Ryan Reynolds. Hij heeft de bekende franchise van ‘Deadpool’ tot een groot succes gemaakt. Alleen duurt het voorlopig nog even voordat Disney groenlicht geeft om een derde deel te maken. Misschien wordt er achter de schermen al over gesproken, alleen is dat tot op heden niet bekend gemaakt.

Voor Reynolds de hoogste tijd om verder te kijken en hij is binnenkort te zien bij Netflix. Nu is de ‘6 Underground trailer’ te zien, alleen is dat niet de enige film waarin hij zijn kunsten kan laten zien. In ‘Red Notice’ zal Reynolds naast Dwayne Johnson en Gal Gadot te zien zijn, de film is ook te zien bij de streamingdienst Netflix.

Reynolds en Bay hebben ieders hun eigen moment waarin zij pieken

In de ‘6 Underground trailer’ vond ik Reynolds niet in zijn kracht staan. Hij werd neergezet als een man dat weinig humor had, toch werd dat later goed gemaakt. Want het karakter leek wat losser te worden en de humor was er gelukkig nog. Wanneer Reynolds kan acteren en zijn humor kan gebruiken, net zoals bij ‘Deadpool‘, dan is hij op zijn best.

Voor regisseur Michael Bay, is dat wanneer hij los kan gaan met de actie, muziek en locaties. Want daar ontbreekt het ook niet aan in de ‘6 Underground trailer’. Als je vaker een Bay film hebt gezien, dan weet je dat er tig explosies in moeten zitten, op top locaties moet worden filmt en dat de herkenbare en opzwepende muziek niet mag ontbreken. Deze ingrediënten zaten natuurlijk ook in de trailer. Waardoor ik na een aantal seconden kijken al doorhad wie de Netflix film heeft geregisseerd.

Ik vraag mij af of de film in de Nederlandse bioscoop terecht gaat komen. Netflix heeft het wel voor elkaar gekregen met de lange film ‘The Irishman’. In Amerika is Netflix namelijk van plan om, een aantal weken voor het online zetten, de film in de bioscoop te laten draaien.

Komt de film 6 Underground in de Nederlandse bioscopen?

De bioscopen zijn daar niet al te blij mee, omdat de tijd die tussen het uitbrengen in de bioscoop en online, veel te kort is. De vraag is of Netflix dat in de toekomst gaat aanpassen. Want Apple wil zijn originele film in de bioscoop laten draaien, alleen laat de tech gigant er langere tijd tussen zitten, voordat hij de film bij Apple TV Plus in de catalogus plaatsen.

Mocht de film in Nederland in de bioscoop gaan draaien, dan ga ik er zeker heen. Bay weet een waar spektakel los te trekken, en dat zou ik op een heel groot scherm willen zien. Ben jij enthousiast na het zien van de ‘6 Underground trailer’? Laat jou reactie onder dit bericht achter, zo kunnen wij de film samen bespreken.

Latest Reviews