Bron: Sony Pictures & Filmdepot | A Dog's Way Home

A Dog’s Way Home Trailer

Weet de A Dog’s Way Home trailer genoeg zien om het goed te verkopen?

Weet de A Dog's Way Home trailer genoeg zien om het goed te verkopen?
Bron: Sony Pictures & Filmdepot | A Dog’s Way Home

Ik heb een haat/liefdesrelatie met films waar honden de hoofdrol in spelen. Dat komt omdat de films over het algemeen heel emotioneel worden neergezet. Waarbij jij het als kijker niet droog kan houden, en dan kan het voorkomen dat je anderhalf uur alleen maar zit te huilen naar het scherm. Daar hoopt de ‘A Dog’s Way Home trailer’ niet voor te zorgen, want zij willen jou enthousiast maken voor de film.

In de ‘A Dog’s Way Home trailer’ krijg je een klein voorproefje van wat je kan verwachten vanaf 31 januari in de bioscoop. Het draait om Bella en haar baasje Lucas. Zij leren elkaar kennen en het het is liefde op het eerste gezichten. Zij doen alles samen, alleen moet er soms ook worden gewerkt. Op die momenten moet Bella thuis blijven en wachten tot dat Lucas weer thuis komt.

Dat kan natuurlijk lastig zijn als je snel bent afgeleid. Er zijn verschillende manieren waardoor Bella erg enthousiast wordt, en haar omgeving vergeet. Dat gebeurd op een dag wanneer er een eekhoorn voor het raam zit. Zij springt uit het openstaande raam en rent achter de eekhoorn aan. Alleen is zij zover weggerend dat zij de weg naar huis niet meer weet. Op de zoektocht terug naar huis ontmoet zij andere dieren en mensen, maar uiteindelijk komt zij weer bij Lucas terecht.

Je merkt direct dat de ‘A Dog’s Way Home trailer’ je een goed gevoel wilt mee brengen, terwijl zij ondertussen met je onderbuik aan de haal gaan. Want daar krijg je het gevoel dat dit verhaal goed moet aflopen. Want wie wilt er niet zien dat een hond met het baasje wordt herenigd? Het klinkt misschien gek, maar voor mijn gevoel laat de trailer te veel zien, waardoor het lijkt alsof je naar een hele verkorte versie van de film zit te kijken.

De film en A Dog’s Way Home trailer kan het schandaal van 2017 nog achter zich aan krijgen

De film en A Dog's Way Home trailer kan het schandaal van 2017 nog achter zich aan krijgen
Bron: Sony Pictures & Filmdepot | A Dog’s Way Home

Je ziet hoe Bella wegrent maar ook hoe zij weer thuis komt. Wat erg jammer is, want de ‘A Dog’s Way Home trailer’ had een aantal gedeeltes niet hoeven laten zien. Daar komt bij dat de vorige film van schrijver W. Bruce Cameron niet heel goed werd ontvangen. Er hing namelijk een gigantische schandaal om heen. De honden zouden niet goed zijn behandeld en daar werd net voor de release alles voor uit de kast getrokken om dat aan de wereld te tonen.

Het is iets meer dan een jaar geleden dat de film in de Nederlandse bioscoop draaide. Tot die tijd heb ik de moeite niet genomen om naar de film te kijken. Ik ben benieuwd hoeveel mensen het hele verhaal zijn vergeten en naar de nieuwe film gaan. Tot nu toe lijken de makers veel mee te hebben, behalve de dieren en effecten die met de computer zijn gemaakt. De ‘A Dog’s Way Home trailer’ laat veel positieve dingen zien. Misschien met als uitkomst dat de film een succes gaat worden.

Latest Reviews

Ook interessant
Splendid Film lanceert de bijzonder muzikale en hilarische Anna And The Apocalypse Trailer
Anna And The Apocalypse Trailer