Bron: Copyright 2019 Paramount Pictures. All Rights Reserved & Filmdepot | A Quiet Place: Part Two

A Quiet Place: Part Two Trailer

Wat laten de eerste beelden van de A Quiet Place: Part Two trailer zien?

Zoals ik gister al beschreef in het blog bericht over de lang verwachte horror films van 2020, was dat John Krasinski alle kanten op kan gaan. Er werd gesproken dat op 1 januari 2020 de eerste officiële ‘A Quiet Place: Part Two trailer’ online zou komen. Dat is gebeurd en er is genoeg om over te schrijven. Lees meer over de mogelijkheden en verwachtingen in dit bericht.

Met de lancering van de trailer, werd ook de eerste hints los gelaten over het verhaal. Paramount Pictures heeft het volgende online gedeeld over de film: “Na de gebeurtenissen thuis, wordt de familie Abbott nu geconfronteerd met de verschrikkingen van de buitenwereld. Gedwongen om zich in het onbekende te wagen, realiseren ze zich dat de wezens die op geluid jagen niet de enige bedreigingen zijn die op de loer liggen buiten het bekende zandpad.

Vanaf de eerste scene van de ‘A Quiet Place: Part Two trailer’ wordt je in het gevoel van de vorige film gezogen. Je krijgt namelijk te maken met het gezin op de eerste dag van de monster invasie. De spanning wordt opgebouwd en zorgt direct voor het gevoel dat je meer wilt zien. Helaas duurt dat nog even, want de film is vanaf 19 maart 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Zijn de verwachtingen gestegen na het zien van de trailer?

Als je verschillende scenes uit de trailer naast elkaar legt, wordt duidelijk dat de makers met de nodige flashbacks zullen gaan komen. Toch zal het verhaal ook verder gaan. De cast wordt uitgebreid, wat ook nodig was. Als je nu naar een film met alleen het gezin en de monsters zou gaan kijken.

Dan krijg je bijna een kopie van deel één, plus dat de spanning er snel vanaf kan gaan. Het gaat in de nieuwe film vooral draaien om het gevaar. Waarbij het niet alleen om de monsters gaat, maar ook om de mensen met slechte bedoelingen. Zij kunnen er voor zorgen dat de monsters je vinden, en jij het niet overleefd.

De manier waarop Krasinski de balans weten te vinden tussen het tonen van de monsters en de spanning zonder iets te tonen, is geweldig. Want je krijgt het wel mee zonder dat de monsters te veel de overhand nemen. Mijn verwachtingen zijn enorm gestegen, want de makers lijken veel meer te willen met de mogelijke franchise. Waarbij de rode lijn de stilte en monsters zijn. Ik hoop dat er op een goede manier gebruik wordt gemaakt van de ontdekking in het eerste deel.

Latest Reviews

Ook interessant
Heel Holland Bakt TV
De aflevering van Heel Holland Bakt was erg lekker