Bron: Paramount Pictures & Filmdepot | A Quiet Place

A Quiet Place Trailer

Movie Trailers

Pas op met welk geluid je maakt wanneer je naar A Quiet Place trailer kijkt

A Quiet Place trailer
Bron: Paramount Pictures & Filmdepot | A Quiet Place

De stomme film lijkt op een bepaalde manier te zijn teruggekeerd. Maar John Krasinski geeft met A Quiet Place trailer zijn eigen draai aan. Natuurlijk ook in de gehele film. Maar als je naar de trailer kijkt heb je direct het gevoel van de film te pakken. Want alles draait om de stilte.

Dit is een film waar ik heel erg naar uit kijk. Want de horror films weten zich de afgelopen tijd op de voorgrond te zetten. Niet alleen met de remake van I.T. maar ook door waar gebeurde verhalen die op een goede manier worden gefilmd. Dit keer gaat het erom dat je geen geluid mag maken. Want als je dat wel doet dan lok je het monster of beest dat je verslindt.

Vanaf 12 april kan je naar de bioscoop gaan om de gedeeltes die niet in A Quiet Place trailer zitten te gaan bekijken. De acteurs Emily Blunt, John Krasinski en Noah Jupe proberen zo stil mogelijk te zijn. Het bijzondere aan de film is dat de regisseur en tevens acteur in de film samen met zijn vrouw is te zien. Want John Krasinski en Emily Blunt zijn een stel in de echte wereld.

De familie woont in een gebied waar je geen connectie hebt met de rest van de wereld of een andere stad. Zij zijn op elkaar aangewezen en moeten elkaar helpen om te overleven. Zodat het enge onbekende oftewel het monster of beest niet naar hun huis komt.

Verder is er nog niet zoveel bekend. Wel is de A Quiet Place trailer uit maar op de SXSW filmfestival is de film getoond en de recensies zijn tot zover heel positief. Een nog grotere reden om vanaf half april naar de bioscoop te gaan. Wil jij de film zien? Waarom wel of juist niet?

Latest Reviews

Ook interessant
Throwback Movie
Overboard