Bron: Warner Bros & Filmdepot | A Star Is Born

A Star Is Born Trailer

De moderne versie van A Star Is Born trailer heeft de goede toon te pakken

A Star Is Born trailer
Bron: Warner Bros & Filmdepot | A Star Is Born

Dat Lady Gaga kon zingen wisten wij natuurlijk allang! Maar dat Bradley Cooper kon zingen niet. Dat was voor mij de positieve shock dat ik zag in de ‘A Star Is Born trailer’. Want de film heeft veel te bewijzen aan de film kenners, de film is al een aantal keer gemaakt met de klassieker waar Barbra Streisand de hoofdrol in speelde.

Met de moderne versie waar Bradley Cooper voor en achter de camera te zien is, is er een nieuwe generatie om kennis te maken met de bekende film. Waar de acteur de gevallen zanger speelt en een jonge vrouw ziet en haar helpt om een grote ster te worden. Daarnaast bloeit er een liefde op tussen de beide zangers maar heeft het een tragisch einde.

Wat ik wel heel verrassend vond om achter te komen in ‘A Star Is Born trailer’ is dat er voor en country is gekozen. Omdat de muziek niet een stijl is dat de hele wereld weet aan te spreken. Zelf ben ik geen fan van het genre, maar toch wisten Lady Gaga en Bradley Cooper de muziek zo te brengen dat ik om was. En ik hoop dat zij dat niet alleen bij mij hebben gedaan.

Een groot thema als alcoholisme dat in ‘A Star Is Born trailer’ even werd aangetipt, komt zeker terug in de film. Want als ik de verhalen mag geloven zal het karakter van Bradley Cooper verslaafd zijn aan alcohol. Zodat hij zijn problemen en andere zaken weg kan drinken.

A Star Is Born
Bron: Warner Bros & Filmdepot | A Star Is Born

Kunnen Bradley Cooper en Lady Gaga een aantal filmprijzen gaan winnen?

Het is heel slim van Warner Bros om de film aan het eind van 2018 uit te brengen. In Nederland zal de film 4 oktober in premiere gaan. Met deze releasedatum moet de kans groot zijn dat er minimaal een aantal nominaties bij de filmprijzen gaan rollen. Want het heeft alles in zich om dat te gaan worden. Wat daar wel tegenover moet staan is het financiële plaatje. Weet de film kijkers naar de bioscoop te krijgen?

Als de ‘little monsters’ de fans van Lady Gaga, haar gaan steunen moet dat zeker gaan lukken. Zelf ben ik nieuwsgierig geworden na het zien van de ‘A Star Is Born trailer’. Maar ik denk niet dat dit de klapper van het jaar gaat worden. Ben jij nieuwsgierig geworden na het zien van de eerste beelden? Laat het hieronder achter.

Latest Reviews