New Movie Trailers

New Trailers: A Wrinkle In Time, Avengers Infinity War, Hotel Transylvania 3 en Love, Simon

Kijk naar de nieuwe trailers van A Wrinkle In Time, Hotel Transylvania 3 en Love, Simon

Tussen alle trailers is het soms zoeken welke je moet hebben gezien. Ik help je een handje door de beste trailers regelmatig op een rij te zetten. Dit keer is het tijd voor de Disney film A Wrinkle In Time, Sony Animation’s Hotel Transylvania 3 en de 20th Century Fox LHBTI film Love, Simon. De films zijn binnenkort te zien in de Nederlandse bioscopen. Tijd om de data in je agenda te zetten, zodat je de films niet mist als ze te zien zijn.

A Wrinkle In Time – 8 maart in de Nederlandse bioscoop

In 2003 werd de film A Wrinkle In Time al eens naar het witte doek gebracht. De technieken zijn verbeterd en het verdiend een nieuwe versie. Dat zal Disney gedacht hebben toen zij oorspronkelijk een 2017 wilde gaan maken. Het is een aantal maanden opgeschoven en is nu vanaf begin maart te zien. De teaser vond ik niet veel zeggend, alleen de eerste volledige trailer is heel gaaf. Ik ben heel benieuwd wat Disney qua speciale effecten in petto heeft.

Er zijn een aantal bekende gezichten te zien in A Wrinkle In Time. Een bomvolle sterrencast. Zoals Chris Pine, Reese Witherspoon, Zach Galifianakis en Oprah Winfrey. Wat Disney voor het eerst in een blockbuster probeert te doen is een gezin met verschillende huidskleur in de picture te zetten. Wat mij betreft een hele goede stap in de goede richting. De vraag is alleen of de rest van de wereld er klaar voor is.

Avengers Infinity War – 25 April in de Nederlandse bioscoop

Begin van de week maakte Marvel bekend dat er een eerste trailer van Avengers Infinity War aan zat te komen. Nou die is er en dat betekend dat je al kleine hints van wat er komen gaat in de nieuwe Avengers film. Wat al wel bekend is dat er één of meerdere Avengers het einde van de film niet gaan halen. Ook zal het een bomvolle film zijn waar alle bekende Marvel karakters in te zien zullen zijn.

Zij gaan samen de strijd aan met Thanos om er voor te zorgen dat de wereld er niet aan gaat. Daar horen alle Avengers bij dus dat wordt een bomvolle film van het eerste deel van de film. De volgende Avengers film heeft nog geen titel maar dat zal te maken hebben met de gevolgen die uit de Infinity War komen. Vanaf 25 april kan je alle Marvel Avengers op het witte doek gaan bewonderen.

Hotel Transylvania 3 – 25 juli in de Nederlandse bioscoop

Nu de familie compleet is kan je de rust gaan pakken. En dat doe je natuurlijk op een cruise om de zomervakantie te vieren. Adam Sandler zit achter de franchise waar Sony Picture mee scoort. Alleen is de koek niet op? Ik denk het niet, het ligt er alleen aan hoe het wordt aangepakt. Tot nu toe ziet het er heel goed uit en ben benieuwd hoe het ‘horror’ element wordt verwerkt in de zomerse setting. Vanaf 25 juli kan je samen met de familie op stap en mee op de cruise in Hotel Transylvania 3.

Love, Simon – 29 maart in de Nederlandse bioscoop

De film Love, Simon is een verfilming van een populair boek. Ik ken het boek niet maar kan niet wachten tot dat de film 29 maart is te zien in de bioscoop. Het is een hele stap om een LHBTI verhaal in de spotlight te zetten en daarmee (hopelijk) te gaan scoren. De coming-out van Simon staat centraal in de film. Een onderdeel in de levens van iedere LHBTI persoon. Stressvol en het kan positief of negatief uitpakken.

Ik hoop dat Love, Simon een film is dat op een normale manier en niet op een stereotype homoseksueel neer zet. Dat gebeurd regelmatig in films en misschien is dit wel de keerpunt in films. We gaan het zien en zodra Love, Simon in de bioscoop draait ga ik er heen.

Volgende
Coco Review

Latest Reviews