A Wrinkle In Time Soundtrack

 

Disney laat Nederland wachten op de film maar de A Wrinkle In Time soundtrack is er al wel!

A Wrinkle In Time Soundtrack
Bron: Disney & Filmdepot | A Wrinkle In Time Soundtrack

In Amerika draait de nieuwe Disney film ‘A Wrinkle In Time’ al wel. Maar als je de film met Nederlandse ondertiteling wilt kijken moet je nog even wachten. Toch trakteert de mouse house op de A Wrinkle In Time soundtrack waarbij je een aantal pareltjes van grote artiesten krijgt te horen.

Afgelopen vrijdag werd de gehele soundtrack gelanceerd en daarmee ook online gezet. Dus als je lid bent van een streamingdienst kan je net zo vaak luisteren naar de A Wrinkle In Time soundtrack als je maar wilt. Hierboven kan je naar de muziek luisteren als je lid bent van Spotify.

Wat ik heel interessant vindt aan de A Wrinkle In Time soundtrack is dat je een thema terug hoort komen bij de verschillende nummers. En dat ga je waarschijnlijk ook terug zien in de film. Waar de acteurs Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Storm Reid, Michael Peña, Zach Galifianakis en Chris Pine zullen langskomen. De film gaat over Meg die reizend via een rimpeling van tijd en ruimte samen met drie hemelgidsen op zoek gaat naar haar vermiste vader.

De mix van artiesten op de A Wrinkle In Time soundtrack spreken een breed publiek aan

Er is voor de A Wrinkle In Time soundtrack gekozen voor een mix aan artiesten. En met die mix van artiesten weten zij een breed publiek aan te spreken. Want zet DJ Khalid, Sade, Sia en Chloe X Halle op een soundtrack en je spreekt een hele jonge tot een oudere generatie aan. Als je naar de nummers, die gemaakt zijn voor de soundtrack, hebt gehoord. Dan kan je luisteren naar het werk van Ramin Djawadi.

Hij maakte de muziek dat je in de film zelf hoort. Ook al heb ik de film niet gezien, het klinkt heel sprookjes-achtig en neemt je mee in de sfeer van wat de makers willen neerzetten. Wat mij betreft een soundtrack dat je wilt horen. En luister eerst naar de A Wrinkle In Time soundtrack voordat je binnenkort naar de film gaat.

Latest Reviews