Bron: © 2019 - Universal Pictures & Filmdepot | Abominable

Abominable Trailer

Kijk naar de beelden van de Everest: De Jongste Yeti trailer

Dreamworks en Pearl Studio laten je door de Abominable trailer kennis maken met een Yeti

Dreamworks en Pearl Studio laten je door de Abominable trailer kennis maken met een Yeti
Bron: GIPHY | Abominable

Na de ‘How to Train Your Dragon’ trilogie is Dreamworks Animation, samen met Pearl Studio, terug met een nieuwe film. Vanaf 9 oktober is film te zien in de Nederlandse en Engelse versie te zien. Om jou en de rest van de wereld enthousiast te maken, werd de ‘Abominable trailer’ gelanceerd. Waardoor er al wat wordt los gelaten over wat de kijker kan verwachten. Kijk hierboven naar de beelden, en lees hieronder mijn mening over de trailer.

Met Abominable nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem ‘Everest’ te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish, die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

Na het zien van de ‘Abominable trailer’ valt het mij op dat er heel veel emotie in de beelden zit verwerkt. Je gaat van de emotionele en richtingloze Yi dat haar vader is verloren, en in contact komt met een Yeti. Tot en met het moment dat zij haar eigen kracht weet te vinden. Dankzij de Yeti en haar vrienden Jin en Peng.

Met de nieuwe trailer worden er grote en tactische stappen gezet

Met de nieuwe trailer worden er grote en tactische stappen gezet
Bron: GIPHY | Abominable

Waardoor blijdschap, verdriet maar het aanmoedigen van de underdog en vriendschap een grote rol kunnen gaan spelen in het geheel. Net alsof Dreamworks en Pearl Studio naar de concurrent Pixar heeft gekeken. Zij weten het altijd voor elkaar te krijgen om je het ene moment te laten lachen, om jou als kijker vervolgens een brok in je keel en tranen te bezorgen. Zelfs de short animation ‘Bao‘ lijkt een hele kleine rol in het geheel te hebben.

De animatie ziet er geweldig uit. Van de haren, de kleurrijke omgevingen tot en met de magie. Alles lijkt tot in perfectie te zijn geanimeerd. Dreamworks probeert de andere studio’s in te halen door in de kleine details alles perfect te maken. Dat was al te zien bij ‘How To Train Your Dragon: The Hidden World‘. Daar wisten de neon kleuren van het scherm af te spatten, en dat is met de ‘Abominable trailer’ weer het geval.

Mijn verwachtingen na het zien van de Abominable trailer zijn heel hoog!

Wat heel slim is van Dreamworks en Pearl Studio, is dat zij er voor kiezen om het verhaal in Azie te laten afspelen. Hiermee zorgen zij in één klap ervoor dat de (bijna) grootste box office regio, Azië voor flink wat geld kunnen gaan zorgen. Dat doen zij niet voor niets. Dreamworks kan namelijk een grote klapper gebruiken.

Zodat er flink over wordt geschreven en gesproken. De concurrentie binnen Universal is groot, nu zij met Illumination Entertainment moeten concurreren. Dat kan er voor zorgen dat er in huize of vriendschappelijke competitie ontstaat. Voor de kijker alleen maar mooi dat beide animatie studio het beste willen laten zien. Ik heb hele hoge verwachtingen na het zien van de ‘Abominable trailer’. Want alles wijst erop dat dit wel eens een hele grote klapper kan gaan worden. Wat sprak jouw het meest aan van de trailer? Laat het hieronder achter.

Latest Reviews