Mashup / Megamix

Adamusic met de mashup van het jaar Chained To 2017

Mashup en Remix maker Adamusic heeft de hits van het jaar in de mashup Chained To 2017 verwerkt

De mashup 'Chained To 2017' van Adamusic
Bron: Youtube | De mashup ‘Chained To 2017’ van Adamusic

Na alle mashups die ik tot nu toe heb gedeeld zou je denken dat er geen creatieve manier is om het afgelopen jaar muzikaal te herdenken. Toch weet Adamusic dat wel te doen, want hij heeft alle grote hits in maar liefst tien minuten te krijgen. Zoals voor vele was het niet alleen maar positiviteit wat je dit jaar voor de kiezen kreeg. Dat was ook het geval voor Adamusic, hij heeft er wel van geleerd.

Niet alleen zijn persoonlijke leven maar ook wat er nog meer gebeurde in de wereld. Zoals de terroristische aanvallen in de verschillende Europese landen. Wat Adamusic daar zelf onder de video schrijft is dat hij heeft geleerd dat niet alles vanzelfsprekend is. Alles kan zo voorbij zijn en daarom moet je genieten van alles wat je kan doen. En niet langer wachten met dingen doen en genieten van het leven. Maar vooral genieten van de mensen die je lief hebt.

Adamusic weet meer dan 130 hits van 2017 in de mashup ‘Chained To 2017’ plakken

De ‘Chained To 2017’ bevat meer dan 130 hits van 2017. Het is de grootste mashup dat gemaakt is door Adamusic. Een hele prestatie om alle artiesten die het afgelopen jaar en hit scoorde erin te kunnen verwerken. Want het is niet dat er van iedere artiest maar één nummer is gebruikt. Van een aantal artiesten zijn dat er zelfs drie.

Hoe erg het allemaal is wat er ook gebeurd. Muziek brengt mensen bij elkaar. Dat was te merken aan vele muzikanten en daar hoor Adamusic ook bij. Want zijn grote inspiratie bron voor de mashup hierboven. En dat gemengd met de boodschap hierboven, dat je moet genieten van de mensen om je heen. Maakt de perfect combinatie tussen de muziek waar je naar kan luisteren. Ga Adamusic volgen op de sociale media, zoals Instagram of Twitter.

Latest Reviews