Bron: Disney & IMDB | Aladdin

Aladdin Teaser Trailer

De Aladdin teaser trailer is uitgekomen, en geeft een tipje van de sluier

De Aladdin teaser trailer is uitgekomen, en geeft een tipje van de sluier
Bron: GIPHY | Aladdin

In 2018 deed Disney het rustig aan als je kijkt naar de live action varianten de uitkwamen. Wees niet bang dat er volgend jaar niets uit komt, want dan gaat de mouse house in volle kracht vooruit! Je krijgt drie verschillende varianten waarvan ‘Aladdin’ er één is. Niemand minder dan Guy Ritchie heeft zich aan de materie gewaagd. En tot nu toe is dat zonder al te veel kleerscheuren verlopen, hierboven staat de ‘Aladdin teaser trailer’ voor je klaar.

Toen ik zag dat de ‘Aladdin teaser trailer’ iets meer dan één minuut duurde, had ik geen hoge verwachtingen. Want wat wilde Disney laten zien met de beelden? De effecten zullen nog niet af zijn en een film als deze zal daar heel erg op gaan leunen. Toch kreeg ik na de eerste seconden kippenvel. Dat komt puur omdat dit een film is die ik kan blijven kijken. Je kent de klassieker en de muziek blijft tot op de dag van vandaag iconisch.

De Aladdin teaser trailer is uitgekomen, en geeft een tipje van de sluier
Bron: GIPHY | Aladdin

Je krijgt alles maar dan vertaald naar live action te zien in de ‘Aladdin Teaser Trailer’. Net als ‘Beauty and the Beast’ van 2016, lijkt Guy Ritchie het oorspronkelijke verhaal met de herkenbaardere beelden van de animatie te gaan gebruiken. Alleen krijg je meer details, en zullen er kleine dingen zijn die veranderen. Je ziet bijvoorbeeld dat Aladdin de grot inloopt, natuurlijk de lamp is herkenbaar. Maar vooral het moment waarop de lamp wordt gepakt.

Na het zien van de Aladdin teaser trailer heb ik één punt van kritiek

Daar komt mijn enige punt van kritiek naar boven. In zoverre je kritiek kan hebben op de ‘Aladdin teaser trailer’, is dat Mena Massoud niet de bekende glimlach heeft van Aladdin. Nu is hij een echt persoon, en zal er van alles anders zijn als je het met de animatie film vergelijkt. Maar toch is de lach van Aladdin iets wat bij hem past. Misschien komt dat later in de film nog.

Na het zien van de Aladdin teaser trailer heb ik één punt van kritiek
Bron: GIPHY | Aladdin

Will Smith lanceerde eerder deze week de teaser poster, waarop je de lamp van de geest ziet. De details zijn prachtig en het maakt mij heel erg enthousiast voor mei 2019. Dan zal de live action film uit gaan komen in de bioscoop. Wat Will Smith daarmee ook bekend maakte is dat hij in de film blauw zal zijn. Daarbij komt dat je in de ‘Aladdin teaser trailer’ Iago ziet vliegen. Krijgen we dan ook een Abu en de tijger Radja?

Latest Reviews

Ook interessant
Kin Trailer