Creative Blog

Alex Wer maakt kunst met pompoenen

Kunstenaar Alex Wer maakt kunstwerken van pompoenen

Met een aantal dagen tot dat het Halloween is zie je de pompoenen overal terug. Ook in de kunst, en dat laat Alex Wer of beter bekend als The Pumpin Geek zien met zijn kunstwerken. Hij koopt pompoenen en laat verschillende film karakters erop verschijnen. Het ziet er prachtig uit alleen vergt het handigheid en heel veel ervaring.

Je kan met Halloween indruk maken met de kostuums, je huis die versiert is of met de creatieve uitspattingen op de pompoenen. Het blijft niet alleen bij films maar je ziet sport, televisie, games en cosplay voorbij komen. Hieronder een aantal prachtige pompoenen die veranderd zijn in kunstwerken.

Ariel by Alex Wer

De kunstwerken van Alex Wer zijn niet on opgemerkt gebleven want hij heeft er prijzen mee gewonnen en wordt ingehuurd door grote bedrijven als ESPN en Legendary Entertainment. Daar heeft hij speciale pompoenen gemaakt waar de logo’s of presentatoren in verwerkt zijn. Het ziet er prachtig uit en mocht je creatief genoeg zijn, probeer het zelf. Alleen neem wel de tijd want als je een stuk te veel weg snijdt dan kan je op een nieuwe pompoen beginnen.

Je gaat geen andere kunstenaar vinden die dit als Alex Wer of The Pumpin Geek maakt. Hij gooit er al zijn passie en dat zie je terug in alle creaties. Als je op verschillende conventies komt zoals de verschillende comic cons dan kan het zijn dat je hem tegen bent gekomen. Hij staat op heel veel conventies om zijn kunsten daar te laten zien. Mocht je interesse hebben in een persoonlijke pompoen? Neem contact met hem op, alleen vraag ik mij af of de pompoen heel in Nederland terecht komt.

Pumpkin Prince by Alex Wer

Deadpool by Alex Wer

Spider-man by Alex Wer

Latest Reviews

Ook interessant
The Voice of Holland
Gaat het om The Voice of de populariteit bij The Voice of Holland?