New Movie Trailers

New Trailers: Alita Battle Angel, Jurrasic World 2 en Batman Ninja

Kijk naar de nieuwe trailers van Alita Battle Angel, Jurrasic World 2 en Batman Ninja

De afgelopen tijd is het vooral terugblikken op het jaar 2017. Toch kan het vooruit blikken ook beginnen en daar kunnen een aantal trailers bij helpen. Zo ook de nieuwe trailers van Alita Battle Angel, Jurrasic World 2 en Batman Ninja. Je weet wat er gaat komen in het nieuwe jaar, en wanner jij naar de bioscoop moet rennen om één van de volgende films te gaan kijken.

In de vorige New Trailers deelde ik de trailers van A Wrinkle In Time, Avengers Infinity War, Hotel Transylvania 3 en Love, Simon. Vier films die in 2018 in de bioscoop te zien zijn. Klik op de link hierboven om de trailers voor het eerst of nog een keer te bekijken.

Alita Battle Angel – 19 juli in de Nederlandse bioscoop

Gebaseerd op een Japanse strip komen Robert Rodriguez en James Cameron met de film Alita Battle Angel. Een actie film dat na de flop van Ghost In The Shell komt. Waar een actrice een terug komt in het lichaam van een robot. De trailer beloofd veel goeds, en tot nu toe ben ik heel benieuwd hoe de hele film eruit zou zien. 19 juli is de film in de Nederlandse film te zien. Alleen ben ik bang dat de rest van de wereld niet zit te wachten op de film. Wil jij de film zien?

https://www.youtube.com/watch?v=yAGaLO5w8iY

Jurassic World: The Fallen Kingdom – 7 juni in de Nederlandse bioscoop

Over ongeveer een half jaar kan je naar het tweede deel van de Jurassic World. En wel naar Jurassic World: The Fallen Kingdom. Regisseur J.A. Bayona heeft hier voor de film A Monster Calls en een aantal afleveringen van Penny Dreadful geregisseerd. Het beloofd veel goeds, en het lijkt erop dat de regisseur richting de horror kant op wilt gaan. De trailer laat dat minimaal zien, maar dit is niet de laatste trailer voordat je 7 juni de film kan gaan kijken.

Batman Ninja – Releasedatum onbekend

Waar DC Comics en Warner Bros goed in zijn is het maken van animatie films die voor een ouder publiek zijn geschikt. Zo is Batman Ninja dat ook. De releasedatum is op dit moment nog onbekend, maar de trailer ziet er geweldig uit. Voor mij een reden om het te delen. Dit keer kom je in de Japanse wereld van Batman en de slechteriken die je kent van de andere films. Het ziet er prachtig uit, het enige jammere is dat ik het niet kan verstaan. Wat wel heel goed is dat het mij een gevoel geeft van de Dark Knight en andere Batman films die Christopher Nolan heeft geregisseerd. Als de film uit komt, wil jij naar de Japanse versie van Batman kijken?

Latest Reviews

Ook interessant
This made my day music
My Music Week: Eva Simons, Jess Glynne, Hilary Duff and Janelle Monae