Bron: VH1 | Rupaul's Drag Race All Stars 4

All Stars 4 – RuPaul’s Best Judy’s Race

Wat waren de hoogte punten van de All Stars 4 aflevering RuPaul’s Best Judy’s Race?

Bron: VH1 | Rupaul’s Drag Race All Stars 4

vorige week werd Valentina naar huis toe gestuurd. Haar fantasie spatte uit een één en daarmee leek het afscheid van Naomi Smalls niet langer meer op zich te laat wachten. Mijn gevoel voordat ik aan de ‘RuPaul’s Best Judy’s Race’ begon was, dat Naomi haar stinkende best moest doen om niet naar huis te worden gestuurd. Daar over later natuurlijk meer.

Actrice Judy Garland was het grote thema tijdens de ‘RuPaul’s Best Judy’s Race’ aflevering’. Want Rupaul kwam wederom een kleine geschiedenisles geven. Want wat vele met mij niet weten, is dat naar haar dood de bekende Stonewall opstand begon. Waarmee de actrice op een goede manier een connectie heeft met de LGBTI+ gemeenschap. De volgende stap is een make-over, wat de queens moeten hun ‘best judys’ een make-over geven.

Wat waren de hoogte punten van de All Stars 4 aflevering RuPaul's Best Judy's Race?
Bron: GIPHY | All Stars 4

Zonder dat ik de hele ‘RuPaul’s Best Judy’s Race’ aflevering ga beschrijven. Wil ik een aantal hoogte- en opmerkelijke punten bespreken. Om te beginnen, hoe leuk het is om de queens op hun best te zien tijdens deze aflevering. De beste vrienden en mannen zorgen ervoor dat er nieuwe energie wordt opgewekt. Want de wedstrijd is al een tijd bezig en dat kan energie slopend zijn.

Het heeft even geduurd, maar tijdens de ‘RuPaul’s Best Judy’s Race’ aflevering lijkt Rupaul ook zijn energielevel onder controle te hebben. Want hij lijkt energie genoeg te hebben om op een enthousiaste en kwetsbare manier de queens van de nodige tips en tricks te voorzien. Waar de nodige tranen en lach momenten bij kwamen kijken.

Naomi Smalls had de winst nodig tijdens de RuPaul’s Best Judy’s Race aflevering

De opdracht is om de beste vrienden en twee van de queens de relaties in drag te hijsen. Er moeten een duidelijke vergelijking met de queens te zien zijn. Daarmee staat of valt de gehele make-over. Voor mij waren de beste en leukste maker-overs bij Trinity The Tuck, Naomi Smalls, en Monet X Change. Toen Manila Luzon opkwam, moest ik mijn verwachtingen direct bij stellen. En was de make-over bij Latrice Royale aan de rommelige kant. Waarmee ik heel goed snapte waarom beide dames de kans hadden, om de koffers te moeten pakken.

Naomi Smalls had de winst nodig tijdens de RuPaul's Best Judy's Race aflevering
Bron: GIPHY | All Stars 4

Voor mij was de hoogte punt de winst van Naomi Smalls. Zij heeft alles gegeven tijdens de ‘RuPaul’s Best Judy’s Race’ aflevering, en liet zichzelf gaan. Wat ik alleen maar kon waarderen. Deze winst had zij nodig om niet direct naar huis te worden gestuurd. Toch wil ik even zeggen dat ik niet had verwacht dat zij Manila Luzon naar huis zou sturen. Want zelf had ik Latrice Royale naar huis gestuurd, want hij heeft een minder goede make-over laten zien.

Het is en blijft allemaal spel, alleen komen we eindelijk dichterbij de finale van All Stars 4. Naar mijn idee blijft dit seizoen doorgaan zonder dat er een eind in zicht is. Ik ben heel benieuwd welke consequenties het heeft voor Naomi om Manila tijdens de ‘RuPaul’s Best Judy’s Race’ aflevering naar huis te sturen. Want daarmee heeft zij een sterke speler weggestemd en zichzelf een mogelijk doelwit gemaakt.

Latest Reviews

Ook interessant
Kunnen films helpen met de acceptatie van homoseksualiteit?