Blog Medeblloggers

Allemaal hete hits uit 2016! van Anders Lundgren

Anders Lundgren zet de hete hits van 2016 op een rijtje

Jimmy schreef over hete hits .. maar hij had er TE veel overgeslagen. En waar TE voor staat is nooit goed. Vandaar dat ik maar een lijstje met hete hits voor jullie gemaakt heb. Natuurlijk zitten al deze tracks ook verwerkt in mijn eigen jaarmixen van Totally Anders. Lees dus snel verder!

Rochelle feat. Kalibwoy – Way Up


Een mooie vrouw met een mooi nummer. Wat wil je nog meer? Ook haar track “All Night Long” was al zo lekker dit jaar … en met Way Up blijft ze door knallen. Laten we hopen op nog vele hete tracks van Rochelle in 2017!

Era Istrefi – Bonbon


Vals zingen schijnt ze volgens veel mensen goed te kunnen. Maar dat maakt de track BonBon niet minder leuk! Volgens mij is het nummer al van 2015, maar werd het pas in 2016 opgepakt door het ultra grote label ULTRA Music.
Als iets een hit wordt, komen er natuurlijk ook covers als paddenstoelen uit de grond schieten. De leukste, qua clip en sound, vind ik deze van Kathryn C.

Sam Feldt x Lucas & Steve ft. Wulf – Summer On You


DE zomerhit van 2016. Ook al vond je wat anders leuk 😉 het kan mij niks schelen. Dit nummer is gewoon de heetste (zomer) hit van dit jaar. Ik krijg niet snel kippenvel en/of een brok in mijn keel van een track. Maar Sam Feldt kreeg het voor elkaar dit jaar. Oh my gosh.

Ariana Grande – Side To Side ft. Nicki Minaj


Als echte man begrijp je wel waarom alleen al de videoclip toch wel één van de pareltjes van 2016 is toch? Man oh man! Wat zou ik graag mee willen doen aan een Spinning les met vrouwen die zo op de fiets zitten. Daarnaast vind ik het ook nog eens een super lekker nummer. Vandaar dat ik het diverse malen gebruikt heb .. in diverse remixen .. in mijn wekelijkse radio show Totally Anders

Pep & Rash and Polina – Echo


Dit nummer gaat niet de boeken in als een top hit uit de hitlijsten, maar dat zou eigenlijk wel moeten. En dan heb ik het niet over de mooie beelden uit de videoclip (0:55 voor een zgn. nipslip). Het is en blijft knap dat je een gave Italo hit (B1 feat Maverick – Indian Summer) kunt omtoveren tot zoiets moois. Nu stond Spinnin’ dit jaar sowieso in het teken van “we lenen er flink op los”. Dit was niet de enige gave Pep & Rash track van dit jaar trouwens. Wat te denken van Enigma en Love The One You’re With!

VINAI Feat. Anjulie – Into The Fire

Moet ik beginnen over de prachtige video? Of moet ik het hebben over de muziek? Laat ik beginnen met de video. Erg simpel, maar ik vind het prachtig uitgebeeld. Daarnaast ben ik zeer gecharmeerd van de melodielijn en de vocalen in dit nummer. Het geheel past precies bij de andere tracks zoals eerder genoemd.

Waren dit nou echt de heetste hits uit 2016? Nee dit zijn ze lang niet allemaal! Ik vergeet hele gave nieuwe tracks van Scooter, Andor van Reeven die de keiharde kneiter Million Miles uitbracht (en nog veel meer), Justin & Lee die ik via Twitter ontdekte, Captive uit België die ik op de Dance Fair toevallig sprak, vele hete Mashups van de DJ’s From Mars, Chocolate Puma bracht mij in extase en nog zoooooooooooooo veeeeeeeeeeeel meer.
Beluister daarom alle 4 uren van Best Of Totally Anders Yearmix 2016, op dit moment zijn uur 1 en 2 beschikbaar .. maandag 2 januari volgt uur 3 en woensdag 4 januari volgt uur 4

Uur 1Uur 2, 3 en 4 kan je volgen op: Promo DJ en Mixcloud

Latest Reviews

Ook interessant
Weet 20th Century Fox van de boekenreeks The Darkest Minds een hit te maken?
The Darkest Minds Review