Christmas Blog

Alvaro Gech maakt sneeuwbollen met een entertainment randje

Kunstenaar Alvaro Gech maakt sneeuwbollen waar bekende entertainment in verwerkt zit

Naarmate je de dagen naar de kerst minder worden, ga je merken dat steeds meer berichten in het teken van de feestdagen komt te staan. Daar doet de kunstenaar Alvaro Gech een duit in het zakje. Zij bijdrage zit verwerkt in de kunstwerken die hieronder staan. Hij heeft een aantal bekende series en films gepakt en daar elementen in de getekende sneeuwbollen gestopt.

Als je niet onder een steen hebt gelegen kan je niet om de verschillende series en films heen. Het zijn recente en oude klassiekers die Alvaro Gech heeft gebruikt. Op zijn Instagram account gaat de kunstenaar nog een stapje verder. Alleen is dat gebaseerd op een zomerse activiteit, zwemmen.

The Grinch door Alvaro Gech
Bron foto’s: Alvaro Gech. Echave Art / Bored Panda

Hij heeft verschillende karakters en personages op een manier getekend zodat zij op de meest optimale manier van de zon en zwembad kunnen genieten.
Dit keer een aantal sneeuwbollen die vooral met Star Wars en een Disney kerst/Halloween klassieker ‘The Nightmare Before Christmas’ en de HBO serie Game Of Thrones.

Het is een begin van een collectie waar nog veel meer film en serie klassiekers in de spotlight kunnen worden gezet. Denk aan Home Alone, Gremlins en Rudolph The Red-Nosed Reindeer alle drie kerst klassiekers die een spot in een sneeuwbol verdienen. Van welke kerstfilm of andere serie zou jij willen zien in een eigen sneeuwbol?

De kunstenaar Alvaro Gech maakt naast de sneeuwbollen andere leuke en grappige creaties

Ga de kunstenaar Alarvo Gech steunen op Instagram en zijn andere site, door de T-shirts, flessenopeners, magneten od broches te kopen. Zo haal je de kunst in huis. Ken je mensen die fan van de kerst zijn maar ook van Star Wars? Dat doe je door één van de producten cadeau te geven aan vrienden/familie. Het kan de kerst wat specialer en leuker maken.

Een aantal andere kunstwerken die je op de sociale media kan vinden van Alvaro Gech zijn het kijken meer dan waard. Het is een mengelmoes van kleine tekeningen die je zou kunnen maken tijdens de les. Maar dan weet de kunstenaar het voor elkaar te krijgen dat het er gaaf uitziet. Maar je ziet ook een aantal grappige creaties waarbij de tekst en de tekening bij elkaar passen.

Stranger Things sneeuwbol door Alvaro Gech

Darth Vader in een sneeuwbol door Alvaro Gech

Latest Reviews

Ook interessant
Acteur Rowan Atkinson is terug met het derde deel Johnny English Strikes Again
Johnny English Strikes Again Review