America’s Got Talent laat zien dat je talent overal vindt

De audities van America’s Got Talent gaan verder, met spraakmakende talenten

America’s Got talent zit vol met talent, alleen komt dat niet uit één plaats uit Amerika.
Vanuit heel Amerika komen de talenten naar de jury toe om de te laten zien wat zij in huis hebben. De één gaat met een goed gevoel naar huis en de ander komt een aantal dagen het huis niet meer uit.

De onderstaande talenten lieten de jury van America’s Got Talent verbazen over wat zij konden tijdens de auditie. Voor mij waren zij goed genoeg om een plek te bemachtigen in het bericht. Zodat ik de verschillende audities met je
kan delen.

Aan enthousiasme geen gebrek bij de audities

Shemika Charles houdt het laag bij de grond

Limbo dansen lijkt heel erg makkelijk. Je moet proberen om onder een stok te lopen. Shemika Charles doet dat op haar eigen manier. Op haar manier heb ik het tot nu toe nog nooit gezien. Niet gek, als je oma en moeder ook aan limbo dansen deden. Zij begon op jonge leeftijd al met het oefenen.

Elena en Sasha spelen het niet op safe

Elena en Sasha zijn een duo en houden ervan om een gokje te nemen. Nu wilde zij heel graag mee doen met America’s Got Talent om het grote geld bedrag te winnen. Daar doen zij bijna alles voor, en dat zie je terug in de act.
Nu kan paaldansen al voor gevaarlijke situaties lijden. Sasha en Elena gaan verder. Met wat? Kijk hieronder naar de auditie van het duo.

Oscar Hernandez laat zijn moves aan de jury zien

Als je niet heel dun bent dan kunnen anderen mensen raar staan te kijken wanneer je bepaalde moves laat zien.
Dat deed Oscar Hernandez tijdens zijn auditie bij America’s Got Talent ook. Wanneer ‘Anaconda’ van Nicki Minaj op werd gezet ging hij los. En hoe, met splits en andere dans moves waarbij de zaal helemaal uit zijn dak ging.

Kechi laat haar stem horen tijdens haar auditie

Kechi komt uit Nigeria en liep grote brandwonden op tijdens een vliegtuig ongeluk. Toen zij in het ziekenhuis lag om te herstellen was muziek haar uitlaat klep.
Dat zorgde ervoor dat zij begon met zingen, en dat laat zij aan heet Amerika horen. Een prachtige audities waarbij zij haar stem heel goed laat horen. Met de boodschap dat je moet doen waar jij gelukkig van wordt.

Mandy Harvey laat Simon op de gouden buzzer drukken

Toen Mandy Harvey achttien jaar oud was verloor zij haar gehoor. Dat weerhield haar er niet van om door te gaan met muziek maken. Iets meer dan tien jaar later staat zij op het grote America’s Got Talent podium om te laten zien dat je kan zingen ook al ben je doof. Door een aantal toepassingen kan zij muziek blijven maken, en laat zij tijdens haar auditie haar zelf geschreven nummer ‘Try’ horen.

Latest Reviews

Ook interessant
Music Listed
De beste Carpool Karaoke’s van 2016