Televisie

Amerikaanse series niet op televisie, maar bij Videoland

Videoland heeft een aantal Amerikaanse series die je niet direct op televisie te zien zijn

Bepaalde Amerikaanse series worden door de fans voordat het in Nederland uit komt al illegaal gestreamd. Daar heeft Videoland een oplossing voor. Zo hoef je niet bang te zijn dat je een mega boete krijgt. Nu kan je via een legale manier kijken naar onder andere ‘America’s Got Talent’, ‘America’s Next Top Model’ en meer.

Tijd om je hoogte te brengen van welke titels jij kan gaan kijken bij de on demand dienst Videoland. Normaal gesproken moet je voor bepaalde series lang wachten voordat die door een zender worden uitgezonden. En als je pech hebt moet je het via een andere manier binnen zien te halen. Deze series kan je nu via Videoland gaan binge-watchen:

Married At First Sight USA (The First Year)

Married At First Sight USA - Videoland heeft een aantal Amerikaanse series die je niet direct op televisie te zien zijn
Bron: Kineticcontent.com | Married At First Sight USA

In Nederland zijn er een aantal seizoenen van ‘Married At First Sight’ uitgezonden. Mocht je na de Nederlandse editie zin hebben om meer te gaan kijken? Dat kan want van deze Amerikaanse series staat er één seizoen klaar. Het zijn series, want naast de reguliere versie is er ook een seizoen waarin je de gekoppelde relaties volgt in het eerste jaar dat zij samen zijn.

Een perfecte mogelijkheid om te kijken hoe zij met bepaalde problemen en situaties om gaan. Maar natuurlijk ook of de relatie bestendig is tegen het dagelijks leven. Tijd voor een Amerikaans uitstapje waarin onbekende aan de hand van een wetenschappelijk onderzoek worden gekoppeld. Kijk eerst naar ‘Married At First Sight USA’ en daarna ‘Married At First Sight – The First Year’.

America’s Got Talent

America's Got Talent - Videoland heeft een aantal Amerikaanse series die je niet direct op televisie te zien zijn
Bron: Hellonews | America’s Got Talent

Wil jij zien welke talenten kans proberen te maken op een mega bedrag van 1 miljoen dollar? Welke acts mogen na de audities door? Je krijgt bij ‘America’s Got Talent‘ een diversiteit aan acts die zien, die hopen de goedkeuring van de jury te krijgen. Waaronder Glennis Grace, zij wist indruk te maken bij de audities en mocht door.

Wil jij zien hoe het dertiende seizoen richting de finale ging? Iedere woensdag kwam er een nieuwe aflevering klaar bij Videoland. Waardoor je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en één van de populairste Amerikaanse series van dit moment kan volgen. Jureer samen met Simon Cowel, Mel B, Heidi Klum en Howie Mandel om het grootste talent te laten winnen.

America’s Next Top Model

America's Next Top Model - Videoland heeft een aantal Amerikaanse series die je niet direct op televisie te zien zijn
Bron: Bustle | America’s Next Top Model

Het grote probleem met ‘America’s Next Top Model‘ is dat je in Nederland zo’n drie seizoenen achter loopt. Als je op de hoogte wilt blijven en de nieuwe afleveringen wilt zien moet je al snel illegaal gaan kijken. Daar komt nu verandering in met Videoland, althans een kleine verandering. Nu staat het 22ste, 23ste en 24ste seizoen van de serie klaar bij de on demand dienst.

Bij seizoen 22 heb je nog te maken met Tyra Banks, die als presentatrice van het programma zich onsterfelijk heeft gemaakt. Voor het 23ste seizoen van ‘America’s Next Top Model’ nam Tyra afstand van haar stoel en wilde haar kunsten achter de schermen laten zien. Daarvoor werd zangeres en mode icoon Rita Ora, voor één seizoen, naar voren geschoven. Ook kreeg het programma een make-over en ging voor een meer editorial gevoel. Met andere woorden een ‘high fashion’ touch. Waarmee Tyra weer terugkeerde voor het 24ste seizoen.

Making A Model

Making A Model - Videoland heeft een aantal Amerikaanse series die je niet direct op televisie te zien zijn
Bron: TVInsider | Making A Model

Voormalig Nederlands model Yolanda Hadid wilt er voor zorgen dat zes jonge modellen het weten te maken in de mode industrie. Zij gaat de modellen coachen en laat hen een intensief trainingsprogramma doorlopen. Zodat zij goed voorbereid de grote stap kunnen maken. Bij RTL 5 wordt het programma uitgezonden. Maar heb jij niet genoeg aan één aflevering? Ga naar Videoland en stream daar het hele seizoen.

Verwacht een hoop drama gemixt met de nodige tips en tricks die de zes jonge modellen krijgen van Yolanda Hadid. Het realityprogramma zoals deze past perfect tussen andere Amerikaanse series. Waarin je mensen volgt om hun dromen waar te maken. De achternaam Hadid kan je bekend in de oren klinken, want haar dochters Gigi en Bella Hadid zijn hele grote namen als modellen.

American Idol

American Idol - Videoland heeft een aantal Amerikaanse series die je niet direct op televisie te zien zijn
Bron: ABC | American Idol

Het einde van ‘American Idol’ leek definitief te zijn, alleen kan een programma op ieder moment weer nieuw leven worden ingeblazen. Dat gebeurde ook en Katy Perry, Lionel Richie en Luke Bryan namen plaats in de jury. Het zestiende seizoen is afgelopen en de winnaar is ook bekend.

Wil jij weten wie er recent heeft geworden? Kijk dan naar het nieuwe seizoen van deze talentenjacht. ABC heeft het laatste seizoen uitgezonden en er moest een aantal veranderingen worden doorgevoerd. Zo zijn er bijvoorbeeld minder live shows.

Latest Reviews

Ook interessant
Box Office Week 47 – Animatie scoort!