Mashup / Megamix

Andywumusicland 2017 mashup Perfect Struggle

Deejay Andwumusicland heeft de Perfect Struggle 2017 mashup

Andywumusicland 2017 mashup Perfect Struggle
Bron: Youtube | Andywumusicland 2017 mashup Perfect Struggle

Voor deejay Andywumusicland was het een lastig jaar. En dat heeft hij verwerkt in de die je hieronder kan beluister maar ook naar kan kijken. Het is een mashup van 10 minuten geworden waar er in etappes wordt terug geblikt op het afgelopen jaar. Want wat is er allemaal gebeurd? En hoe ga je daar mee om?

De deejay legt zelf uit dat het afgelopen april tot en met augustus een hele donkere tijd was voor hem. Privé en zijn Youtube kanaal hadden het lastig. Toch is Andywumusicland door gegaan met het maken van een mashup. Hij haalt de oude mashups erbij. In 2015 had het de titel ‘Fight For Love’ en vorig jaar lanceerde hij de mashup ‘We Were Young‘. In iedere fase van het leven kom je andere en onverwachte problemen of uitdagingen tegen.

Hij had geen zin meer om te vechten voor zijn Youtube kanaal om een mashup te gaan maken, maar ook privé. Toen hij afgelopen zomer het door Ariana Grande’s liefdadigheidsconcert ‘One Love Manchester’ zag wist hij hoe goed muziek kon helpen. Je kan verdrietig, bang of bang zijn, maar alles wat je nodig kan hebben om er tegen te vechten is liefde, muziek en mensen die om je geven.

De mashup ‘Perfect Struggle’ is door Andywumusicland gesplitst in zes verschillende onderdelen.
Het eerste onderdeel begint met de eerste negen seconden van de mashup. Het is in stand houden van. In het engels ook wel Cultivate. Daarna komt de Struggle. De deejay Andywumusicland heeft dat ter nagedachtenis gemaakt voor Chester Bennington. Hij laat niet los wat er precies is gebeurd. Maar je kan wel nagaan dat het heeft heftig is geweest. Daarna kom je er weer bovenop met het Heal gedeelte. Om uiteindelijk bij de onderdelen Intensify, Relive en te eindigen met Perfect.

Latest Reviews