De boze vogels en varkens zijn terug in de Angry Birds 2 trailer
Bron: Sony Pictures Releasing & Filmdepot | Angry Birds 2

Angry Birds 2 Trailer

De boze vogels en varkens zijn terug in de Angry Birds 2 trailer

De boze vogels en varkens zijn terug in de Angry Birds 2 trailer
Bron: Sony Pictures Releasing & Filmdepot | Angry Birds 2

Voor Sony Pictures is de smartphone app ‘Angry Birds’ een film franchise geworden, waar zij mee scoren. Na de 2016 film werd het tijd om deel twee te lanceren. De zomer wordt afgesloten met deel twee, waar een aantal nieuwe karakters worden geïntroduceerd. De officiële ‘Angry Birds 2 trailer’ is uit en hieronder ga ik in op de beelden.

Sony Pictures zal gek zijn om niet door te gaan met de ‘Angry Birds’ franchise. Het eerste deel heeft 73 miljoen dollar gekost, maar haalde veel meer geld op. Want in totaal wist de film 352 miljoen dollar te verdienen. Waardoor het al snel duidelijk werd dat er een Angry Birds 2 trailer uit zou komen.

In de eerste film stond de oorlog tussen de vogels en de varkens centraal. In de ‘Angry Birds 2 trailer’ wordt al snel duidelijk dat er ander gevaar op de loer ligt. Naast het tropische eiland is er een ijskoud eiland gevonden, en de vogels willen de koelte verspreiden. Door het eiland van de andere over te nemen.

Voor de varkens en boze vogels is het de bedoeling om nu samen te werken. Dat gaat natuurlijk niet zonder de nodige tegenslagen. De makers hebben er goed aan gedaan om voor een aantal nieuwe karakters te gaan. Zij vormen nu de dreiging, waardoor de dynamiek tussen de varkens en vogels veranderd. Daarmee kunnen er grappen worden geschreven. Een aantal daarvan zie je al voorbij komen in de trailer.

Sony Pictures lijkt met de Angry Birds 2 succes te gaan hebben

Sony Pictures lijkt met de Angry Birds 2 succes te gaan hebben
Bron: Sony Pictures Releasing & Filmdepot | Angry Birds 2

De releasedatum van de film is heel goed gekozen. Gedurende de zomer is de concurrentie moordend. Disney probeert de andere filmstudio’s voor te zijn door een aantal bekende titels te lanceren. Aan het eind van de zomer gaan mensen voor de films die over zijn of een titel waar je niet direct naartoe zou gaan.

Daarmee vergroot Sony Pictures de kans dat deze film een succes gaat worden. Waardoor zij de mogelijkheid hebben om met nieuwe titels te komen. De film ‘Angry Birds 2’ is vanaf 21 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

Als je naar de Engelse versie gaat, dan zijn er een aantal nieuwe stemmen aan de cast toegevoegd. Namelijk: Leslie Jones, Awkwafina, Haley Tju, Brooklynn Prince, Rachel Bloom, Eugenio Derbez, Sterling K. Brown, Zach Woods, Lil Rel Howery, Dove Cameron, Beck Bennett en Nicki Minaj. Met al deze namen is de cast enorm gegroeid.

Waardoor ik mijn twijfels heb of elk karakter op een goede manier in de spotlight wordt gezet. Het duurt nog even voordat de film uitkomt. Dan kan je pas zien wat de makers in de gedachten hadden, en zie je wat het eind resultaat is. Ben jij van plan om naar de bioscoop te gaan, na het zien van ‘Angry Birds 2 trailer?’

Latest Reviews

Ook interessant
Creative
After Ever After – Disney Parody