music

Angus and Julia Stone – Chateau

Luister naar de single ‘Chateau’ dat van Angus and Julia Stone laatste album Snow komt

Angus and Julia Stone het folk en indie pop duo uit Australie
Bron: Music Feed | Angus and Julia Stone het folk en indie pop duo uit Australie

Luister naar de single ‘Chateau’ dat afgelopen jaar uit kwam. Het Australische folk en indie pop duo lanceerde in 2017 het vierde studio album Snow. Daar kwam de single met de gelijknamige titel vanaf maar ook het nummer dat je hieronder kan beluisteren. Het album werd in de cottage van Angus Stone.

Het begon in 2006 toen de tweeling Angus Stones en Julia Stone het duo oprichten. Een jaar later kwam het eerste album al uit en daarmee stonden zij direct in de spotlight. De nominaties stroomde al snel binnen want de muziek werd gewaardeerd. Maar de prijzen konden ook al snel in de wacht worden gesleept.

Het duo Angus and Julia Stone heeft naast de albums waar zij samen op te horen zijn ook solo projecten te gaan. Zowel Angus en Julia hebben beide twee solo albums gemaakt. Hebben over de hele wereld getoerd en Nederland heeft als één van de tour landen voor inspiratie gezorgd. Zij hebben als duo op festivals in Portugal, Californië, België, Frankrijk, Zwitserland, Italië en de landen om Australië heen.

Voor mij lijkt het dat het duo Angus and Julia Stone net om de hoek komt kijken. Want ik had tot nu toe nog niet van hen gehoord. Toch is dat niet helemaal waar. Want sinds het uitkomen van het tweede album ‘Down The Day’ is Nederland één van de grote supporters van het indie en folk duo. De single gaat over het genieten van het leven samen met je geliefde of de mensen om wie je geeft. En dan in de zin van het erop uit trekken en samen de grenzen opzoeken.

Door dingen te doen die je niet dagelijks doet, ook al ben twijfel je over de eventuele uitkomst. Luister en kijk hierboven naar de laatste single dat van het album ‘Snow’ kwam. Heb je behoefte aan mee relax muziek? Op de music pagina vindt je meer muziek waarmee je kan relaxen.

Latest Reviews

Ook interessant
Netflix en Idris Elba gaan de concurrentie aan met Disney