Bron: Splendid Film & Filmdepot | Anna and the Apocalypse

Anna And The Apocalypse Trailer

Splendid Film lanceert de bijzonder muzikale en hilarische Anna And The Apocalypse Trailer

Splendid Film lanceert de bijzonder muzikale en hilarische Anna And The Apocalypse Trailer
Bron: Splendid Film & Filmdepot | Anna and the Apocalypse

Dat de kerst steeds dichterbij komt is voor vele alleen maar positief. Zij kunnen niet wachten tot dat het huis weer vol dat met een versierde boom en de daarbij horende decoratie. Wat ook kan helpen om in de kerst sfeer te komen is een film en de ‘Anna And The Apocalypse Trailer’ is uitgekomen.

Waarbij je een film krijgt voorgeschoteld dat niet direct de kerstsfeer op zou roepen, maar het is wat anders dan dat je tot nu toe bent gewend. Zelf werd ik heel enthousiast van de ‘Anna And The Apocalypse Trailer’. Want zoals de trailer zelf al beweerd is het een mis van ‘Shaun of the Dead’ en ‘La La Land’. De zombies lopen om de hoofdpersonen heen terwijl er verschillende nummers worden gezongen. Dat kan alleen maar voor hilarische beelden zorgen.

Wat de ‘Anna And The Apocalypse Trailer’ tot een goede trailer maakt, is dat er voor ieders wat wils in zit. Je hoeft niet van kerstfilms te houden om deze film te kunnen waarderen. Althans dat idee heb ik na het zien van de trailer. Er zit naast de zoetsappige elementen ook keiharde actie in verwerkt. Van bloederige moorden tot en met zombies die van alles naar zich toe gegooid krijgen.

Wanneer je de ‘Anna And The Apocalypse Trailer’ ziet heb je direct door dat je deze film niet al te serieus moet nemen. Want dat doen de makers ook zeker niet. Zij nemen de kerst, maar vooral het zombie genre op de hak. Dat doen zij op een creatieve en humoristische manier waarop er positieve verwachtingen worden gecreëerd.

Laat de Anna And The Apocalypse Trailer een nieuwe film zien of eentje die lang op de plank heeft gelegen?

Laat de Anna And The Apocalypse Trailer een nieuwe film zien of eentje die lang op de plank heeft gelegen?
Bron: Splendid Film & Filmdepot | Anna and the Apocalypse

Mocht je de beelden bekend voor komen? Dat kan, want dit is een lang versie van de korte film ‘Zombie Musical’. De film won een BAFTA in 2010 en een nieuwe versie kon natuurlijk niet uitblijven. Het heeft maar liefst zeven jaar geduurd voordat het eind resultaat voor het eerst werd getoond. Toch heeft de film en daarmee de ‘Anna And The Apocalypse Trailer’ een lange tijd op de plank gelegen.

Het zal mij ook niets verbazen wanneer de film Anna And The Apocalypse’ binnenkort uit zou lekken. Want 22 september 2017 ging de film al in premiere op de Fantastic Fest. Daarna is de film op verschillende film festivals getoond, en begin van 2018 was een film distributeur geïnteresseerd om de film in Noord- en Latijns Amerika uit te brengen. Dat gebeurd eind november. In Nederland komt de film 13 december in de bioscoop.

Tot nu toe is er veel positiviteit te vinden op het internet over de ‘Anna And The Apocalypse Trailer’ maar vooral de film. Er is veel interesse van filmliefhebbers en daarmee kan dit wel eens een stille filmhit gaan worden. Ben jij na het zien van de ‘Anna And The Apocalypse Trailer’ enthousiast geworden? Laat het hieronder weten.

Latest Reviews