The Conjuring franchise breid zich uit met het lanceren van de Annabelle Comes Home trailer
Bron: IMDB & Warner Bros | Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home Trailer

The Conjuring franchise breid zich uit met het lanceren van de Annabelle Comes Home trailer

The Conjuring franchise breid zich uit met het lanceren van de Annabelle Comes Home trailer
Bron: GIPHY | Annabelle Comes Home

In 2013 kwam Warner Bros met ‘The Conjuring’, wat ook direct het begin was van een nieuwe horror franchise. Waarbij het draait om de Ed en Lorraine Warren. In de tussentijd zijn er een aantal verschillende spin-off films gelanceerd. Met de ‘Annabelle Comes Home trailer’ komt het derde deel van de Annabelle reeks uit.

Tot nu zijn de meningen verdeeld over de eerste twee gelanceerde delen. Vooral het tweede deel wordt geprezen, terwijl het eerste deel niet veel positiviteit kan verwachten. Gaan de makers er voor zorgen dat het derde deel de positiviteit door gaat zetten? Vanaf 27 juni draait de volledige film in de Nederlandse bioscoop.

De vorige film speelde zich af in de geschiedenis van de franchise. Met de ‘Annabelle Comes Home trailer’ wordt duidelijk dat de dochter Judy, van Ed en Lorraine een belangrijke rol in de film speelt. Wanneer een vriendin de glazen vitrine, waar Annabelle inzit open maakt, is de geest uit de fles. Annabelle zorgt er dit keer voor dat de boze geesten, die in de bovennatuurlijke objecten zitten, vrij komen.

De pop zal in de nieuwe film eindelijk in het heden te zien zijn

De pop zal in de nieuwe film eindelijk in het heden te zien zijn
Bron: GIPHY | Annabelle Comes Home

Ik vind dit een hele goede ontwikkeling van de makers. Zij kiezen ervoor om de film naar het heden te trekken. Waardoor zij de connectie met ‘The Conjuring’ franchise er in kunnen verwerken. De sterke kant van de ontwikkelde franchise, is dat de films op een bepaalde manier met elkaar zijn verbonden. Door het leven van Ed en Lorriane er meer bij te betrekken, krijg je al snel het gevoel dat de ‘Annabelle Comes Home trailer’, The Conjuring 2.5 moet voorstellen.

Niemand minder dan, Gary Dauberman keert terug voor een nieuw deel. Hij schreef het script van: ‘Annabelle’, ‘Annabelle: Creation‘, ‘The Nun‘ en ‘It: Chapter One‘. Ik hoop dat hij het verhaal wat spannender kan maken dan de voorgaande spin-off film. Toch gaat 2019 een groot jaar voor de schrijver worden. Hij heeft namelijk het script geschreven van de lang verwachte ‘It: Chapter Two‘.

Na het zien van de ‘Annabelle Comes Home trailer’ ben ik enthousiast geworden. Voordat ik de eerste beelden zag, kreeg ik het gevoel dat er een onnodige film zou worden gelanceerd. Dat lijkt niet het geval, omdat de connectie met de originele films heel duidelijk is. Ook de toevoeging van de andere geesten, kan voor een interessant verhaal vol verschillende twists zorgen.

De 1941 animatie versie van Dumbo krijgt een update in 2019
Volgende
Dumbo Review

Latest Reviews

Ook interessant
Americas Next Top Model Review
Tyra Banks gaat achter de schermen