Apple TV Plus Trailers: See, The Morning Show en Dickinson
Bron: Apple

Apple TV Plus Trailers: See, The Morning Show en Dickinson

De trailers en meer nieuws over de Apple TV Plus streaming dienst

Naast de apparaten werden de Apple TV Plus trailers van See, The Morning Show en Dickinson gepresenteerd

Apple weet ieder jaar de spotlight op zich te zetten door de lang verwachte presentatie, dit jaar werd er niet alleen maar technologie gepresenteerd. Want er werden ook Apple TV Plus trailers gelanceerd. Waardoor je als mogelijk abonnee een preview krijgt van welke series er online gaan komen. Hieronder staan de trailer van ‘See’, ‘The Morning Show’ en ‘Dickinson’ voor je klaar.

Om te beginnen heeft Apple de datum van de lancering bekend gemaakt. Vanaf 1 november zal de nieuwe streamingsdienst beschikbaar zijn in Nederland. Voor 5 euro per maand kan jij kijken naar de content dat door de tech-gigant online wordt gezet. Verwacht geen hele seizoenen in één keer, om te starten wordt er één of drie afleveringen online gezet.

Waardoor jij meerdere maanden lid moet zijn om het hele seizoen te kunnen bekijken. Mij wisten de onderstaande Apple TV Plus trailers mij op een positieve manier te verrassen. Je ziet dat Apple er gigantisch veel geld in pompt om jou als abonnee te krijgen. Weet het tech bedrijf jou over te halen om een abonnement af te sluiten?

See

Dan naar de Apple TV Plus trailers. Om te beginnen met ‘See’. Waarin Jason Momoa de hoofdrol heeft in een passende serie. Als ik aan de acteur denk, dan is het rauwe, ruige en natuur elementen precies wat bij hem past. Andere bekende gezichten in de serie ‘See’ zijn: Alfre Woodard, Yadira Guevara-Prip, Nesta Cooper, Sylvia Hoeks, Archie Madekwe, Christian Camargo, Hera Hilmar en Mojean Aria.

Naast de Apple TV Plus trailers liet de gigant dit los over de serie ‘See’ speelt zich 600 jaar in de toekomst af nadat een virus de mensheid heeft gedecimeerd en de resterende bevolking blind heeft gemaakt. Wanneer de hele mensheid het gezichtsvermogen heeft verloren, moeten mensen zich aanpassen en nieuwe manieren vinden om te overleven.

The Morning Show

Toen er sprake was dat Apple met een eigen streamingsdienst zou komen, werden de namen Reese Witherspoon en Jennifer Aniston al snel genoemd. Zij zouden namelijk een gigantische deal met Apple hebben gesloten. Ik kan niet wachten om de drama en komedie te kunnen gaan zien. In de Apple TV Plus trailers, wist ‘The Moning Show’ het meest op te vallen.

Mede dankzij de actrices die binnenkort in de serie te zien zijn. Naast de dames is komiek Steve Carrell te zien, en ‘The Morning Show’ onderzoekt de wereld van ochtendnieuws en het ego, de ambitie en de misleide zoektocht naar macht achter de mensen die Amerika helpen wakker te worden in de ochtend.

Dickinson

Ga terug in de tijd, waarin de jonge dichtster Emily Dickinson met haar kijk op het leven, te maken krijgt met de beperkingen van de maatschappij, geslacht en gezin. In het eerste seizoen krijg je te zien hoe Emily probeert om haar leven op een zo goed mogelijke manier te leven.

Het ruige van haar karakter zorgt ervoor dat er bijzondere, grappige en schurende situaties langs komen. Het is een coming-of-age verhaal waarbij ‘Dickinson’ haar stem wilt laten horen. In de hoofdrol is Hailee Steinfeld te zien. In de andere rollen zijn de acteurs en actrices: Jane Krakowski, Toby Huss, Anna Baryshnikov, Ella Hunt en Adrian Enscoe gecast.

Latest Reviews

Ook interessant
De spin-off van Fast & Furious is een feit met de lancering van de Hobbs and shaw trailer
Fast & Furious: Hobbs and Shaw Trailer