Bron : Pixabay | Apple

Apple Video de concurrent van Netflix komt eraan

Krijgt Apple Video het voor elkaar om Netflix van de troon te stoten?

De afgelopen jaren had Netflix het allen recht als het om on demand films en series kijken gaat. Vorige jaar werd duidelijk dat een aantal andere partijen de kans zagen om met de grootste plannen te komen. Zodat zij het Netflix heel moeilijk kunnen gaan maken. Één dienst dat eraan komt is Apple Video. De multi media gigant kan sneller met de dienst komen dan verwacht.

Normaal gesproken heeft Apple één keer per jaar een evenement waar verschillende apparaten en diensten worden onthuld. Volgens CNBC is Apple achter de schermen klaar om Apple Video over niet al te lange tijd te lanceren. Waardoor zij Netflix het niet alleen moeilijk gaan maken. Ook de nieuwe diensten als Disney+ of die van Warner Bros en Universal zien Apple naar voren schieten.

De plannen worden volgens de verwachtingen 19 of 20 maart gepresenteerd bij een evenement. Dan zal het grote publiek kunnen zien wat Apple van plan is met Apple Video. Ook zal er een nieuwe IPad Mini en misschien de AirPods 2 worden gepresenteerd. Het blijft tot nu toe speculeren, tot dat Apple de datum officieel bekend gaat maken.

Er wordt hard gewerkt voor originele content op Apple Video

Krijgt Apple Video het voor elkaar om Netflix van de troon te stoten?
Bron: GIPHY | Apple

Om Apple Video met een grote knal te lanceren kan een streamingdienst niet zonder originele content. Achter de schermen is en wordt er nog steeds hard gewerkt aan meer dan dertig titels! Waardoor er een breed aanbod kan worden uitgebracht. Zodat hele gezinnen naar films en of series kunnen gaan kijken. Niet de minste namen worden naar Apple Video getrokken. Zo is Steven Spielberg bezig met een remake van de jaren ‘80 serie ‘Amazing Stories’. Waar het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen. Het is een mix van sciencefiction fiction en horror.

Oprah is een samenwerking aan gegaan om exclusief content te gaan creëren. Waardoor de moeder of koningin van de talkshows naar Apple Video komt om haar visie en talent los te laten. Daarnaast produceren Jennifer Aniston en Reese Witherspoon twee seizoenen van ‘Top of the Morning’. Waarin jij een kijkje krijgt in de bizarre wereld van de Amerikaanse ochtend televisie. Niemand minder dan Steve Carell is verantwoordelijk voor het script.

Naast her grote geweld komt er sport, animatie en content voor het hele gezin. Ik ben heel benieuwd wat Apple binnenkort heeft te bieden. En of de dienst het Netflix lastig gaat maken. Want de nog te lanceren diensten moet het eerst waar gaan maken. Of zij op een goede manier een dienst kunnen lanceren en runnen.

Latest Reviews

Ook interessant
Relax Music 2
Martin Garrix feat. Troye Sivan – There For You