Bron: Independent Films, Copyright Pief Weyman & Filmdepot | April May en June

April May en June Trailer

Na Gooische Vrouwen, Divorce en Familie Kruys is het tijd om te kijken naar de April May en June trailer

Linda de Mol weet haar talenten op een goede manier in te zetten. Ook al neemt de film wereld haar niet direct serieus. De presentatrice, programma bedenkster en onderdeel van Talpa Fiction, moet kansen voor zichzelf creëren. Dat doet zij door een nieuwe film uit te brengen. Bekijk de eerste beelden in de ‘April May en June trailer’. Want daarin is te zien, hoe de actrice het voor elkaar krijgt om herkenbare elementen weer op beeld te krijgen.

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: ‘Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’

Voor Linda de Mol is en blijft het lastig om aan goede filmrollen te komen. Zij moet zelf met projecten komen om zichzelf in de picture te zetten. Met de ‘April May en June trailer’ wordt duidelijk dat haar voorgaande projecten grote overeenkomsten hebben met de aankomende films. Tot nu toe wist de Mol het publiek te bereiken, door herkenbare elementen van het leven op beeld te brengen.

Wat viel mij op toen ik de beelden van de trailer zag?

Wat viel mij op toen ik de beelden van de trailer zag?
Bron: Independent Films, Copyright Pief Weyman & Filmdepot | April May en June

Denk aan ‘Divorce’, daar werd het leven getoond van de normale Nederlander. Natuurlijk flink uitvergroot. Met de nieuwe film worden de problemen rondom gezondheid, families en alleen het leven op zich onder de aandacht gebracht. Waardoor ik een vermoeden heb, dat de Mol flink gaat scoren.

Wat het ook goed gaat doen, is het verhaal rondom Jan. Hij moet na de dood van zijn moeder worden opgevangen. Waardoor de drie halfzussen moeten kijken, hoe zij dat gaan oplossen. Nu lijkt acteur Bas Hoeflaak de rol goed neer te zetten. De band tussen de zussen en de rol die zij in het leven van Jan hebben, kunnen gaan botsen.

Of hen tot de conclusie laten komen, dat wij als de ‘normale’ maatschappij ons gigantisch druk maken om de stomste dingen. Terwijl Jan een rustig leven lijdt en blij is met de kleinste momenten en dingen. De film komt best snel uit. Na het lanceren van de ‘April May en June trailer’, lanceert Independent Films de film op 19 december. Waar de actrices Linda de Mol, Tjitske Reidinga en Elise Schaap als halfzussen zijn te zien. Wil jij de film zien?

Latest Reviews