Bron: Warner Bros & Filmdepot | Aquaman

Aquaman Extended Trailer 2

Haalt Warner Bros je met de Aquaman extended trailer 2 om met de kerst naar deze film te gaan?

Haalt Warner Bros je met de Aquaman extended trailer 2 om met de kerst naar deze film te gaan?
Bron: Warner Bros & Filmdepot | Aquaman

Nu is het eind december een volle bak in de bioscoop. Geen enkele filmstudio die probeert te gaan scoren, laat iets aan het toeval over. Zo ook Warner Bros, want zij hebben een ‘Aquaman extended trailer 2’ gelanceerd. Zeker nu 20th Century Fox bezig is geweest met het schuiven van een release datum.

Eerst zou ‘Alita: Battle Angel‘ uitkomen, alleen wordt daar een ‘Deadpool‘ film voor in de plaats uitgebracht. De geruchten gaan alle kanten op. Tot nu toe heeft 20th Century Fox laten weten dat zij een film uitbrengen dat is geschikt voor 12 jaar en ouder. Maar of het deel 2 maar dan zonder al te veel bloed en scheldwoorden gaat zijn, is nog niet duidelijk. Er wordt gezegd dat er een kerstspecial van ‘Deadpool’ aankomt. Daarover meer als het nieuws bekend wordt gemaakt.

Dat betekend dat Warner Bros er nog een hele grote concurrentie bij heeft. Dat maakt het alleen maar logischer dat zij met de ‘Aquaman extended trailer 2’ komen. Zodat de fans en de filmliefhebbers kunnen kijken naar welke film zij met de kerst kunnen gaan. Er zijn een aantal flinke pluspunten die naar voren komen, na het zien van de vijf minuut durende ‘Aquaman extended trailer 2’.

Ten eerste helpt de film je uit de kou te halen. Alles lijkt zich af te spelen in het warme en tropische water of in de hete sahara. Waar je het niet koud hoeft te hebben, want daar schijnt te zon. Of het water is lekker warm. Een film die daar heel erg goed mee heeft verdiend is ‘Avatar’. Ook al is dat een aantal jaar geleden, de superhelden film kan daar ook een voordeel uit halen.

De humor en manier van in beeld brengen zijn de sterkste punten van de Aquaman extended trailer 2

De humor en manier van in beeld brengen zijn de sterkste punten van de Aquaman extended trailer 2
Bron: IMDB & Warner Bros | Aquaman

Daar komt bij dat de lichte toon van de film heel goed past bij Jason Momoa. Hij weet grappig uit de hoek te komen, maar in de ‘Aquaman extended trailer 2’ komt het niet al te veel over. De balans is goed en met het karakter van Amber Heard weet met een andere toon en geluid te komen. Waardoor je het karakter van Jason Momoa heel goed kan waarderen. Plus dat je meer over het verhaal krijgt te horen en zien.

Nu ben ik geen stripboeken lezer, en dat komt puur omdat ik niet waar en waarmee ik moet beginnen. Toch ken ik de iconische look die Aquaman in de stripboeken draagt. Wat de makers al los hebben gelaten is dat die look ook te zien is in de film. Gelukkig hoefde de fans niet zolang te wachten, want je zie de look in de ‘Aquaman extended trailer 2’.

Een laatste positieve input is de manier waarop James Wan alles op beeld heeft gebracht. In de scene waarbij Jason en Amber in een achtervolging zitten. Zie je dat er verschillende manieren zijn waarop de kijker op het puntje van de stoel worden gezet. Je voelt en ziet hoe hard zij vechten om de slechteriken voor te zijn en blijven.

De ‘Aquaman extended trailer 2’ heeft mij enthousiast gemaakt voor de film. Het enige wat mij tegenhoudt om de Warner Bros film te kiezen voor de feestdagen, is hoeveel er met de computer is gemaakt. Bij een film als deze kan dat niet anders, want voor een groot deel zie je mensen en dieren onderwater. Alleen heb ik het idee dat de technieken nog niet zover zijn om het er realistisch uit te laten zien.

Latest Reviews