Bron: Warner Bros, DC Comics & IMDB | Aquaman

Aquaman Trailer

Warner Bros kiest de beste plek om de Aquaman trailer te lanceren

Warner Bros kiest de beste plek om de Aquaman trailer te lanceren
Bron: Warner Bros, DC Comics & IMDB | Aquaman

Het lange wachten worden eindelijk beloond! Warner Bros laat er geen gras over groeien en wist alle aandacht te trekken tijdens San Diego Comic Con. Op Twitter werd de ‘Aquaman trailer’ door Jason Momoa aangekondigd. Dat werd op een toepasselijke en creatieve manier gedaan. Want hij stond bij een oceaan en verteld dat hij eindelijk thuis was. Nadat in het water was gedoken zag je een telefoon scherm met de tekst: ‘Trailer Tomorrow’.

En de ‘Aquaman trailer’ kwam, en liet heel goed zien wat regisseur James Wan van plan was. Het idee erachter is om heel veel geld te gaan verdienen. Daarmee bedoel ik niet alleen met de film, maar met alles wat er om heen te koop is. Van poppetjes, standbeelden en ga zo maar door. Want wat Warner Bros hier heel goed mee kan is heel wat speelgoed en andere dingen verkopen aan de fans.

James Wan, Jason Momoa en Warner Bros nemen je in de ‘Aquaman trailer’ mee naar de wereld dat zich in de oceaan afspeelt. Het verhaalt draait om Aquaman en het toe-eigenen van zijn titel als ‘onderwater koning’. Zijn broer heeft die titel en is van plan om een oorlog te starten met de mensen die op het land leven. Om dit tegen te houden moet Aquaman ingrijpen.

Tegenwoordig lijkt alle informatie voor het oprapen te liggen. Van scripts voor binnenkort uitkomende films tot en met de kopien van bepaalde films. Toch zijn Warner Bros en James Wan er een lange tijd in geslaagd om het verhaal, beelden van de film en meer informatie van ‘Aquaman’ geheim te houden.

Gaat Aquaman voor een warm bad zorgen aan het eind van 2018?

Warner Bros kiest de beste plek om de Aquaman trailer te lanceren
Bron: Warner Bros, DC Comics en IMDB | Aquaman

Sommige speciale effecten verkopen zichzelf heel goed, en zijn op een bijna geloofwaardige manier gemaakt. Terwijl andere korte scenes heel duidelijk voor een green screen zijn opgenomen. Dat haalde mij soms uit de film. Een andere grote vraag die ik mezelf stelde was: ‘Waarom komt de film eind december uit?’ Want alles wijst erop dat dit een duidelijke zomer film is. Van het tropische en verkoelende water tot en met de actie.

Warner Bros dacht daar anders over, want de zomer was al heel druk met verschillende grote blockbusters. Zij hebben mede dankzij Disney er voor gekozen om buiten de zomer een aantal grote films te gaan lanceren. Vanaf 20 december ga je onder andere Jason Momoa, Nicole Kidman, Amber Heard, Randall Park en Patrick Wilson zien in de film. Wat vond jij van de ‘Aquaman trailer’? Werd jij enthousiast van de beelden?

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
Grace and Frankie Seizoen 6 Trailer