Bron: Disney & Filmdepot | Artemis Fowl

Artemis Fowl Teaser Trailer

Disney lijkt een eigen magische franchise te hebben en lanceert de Artemis Fowl teaser trailer

Disney lijkt een eigen magische franchise te hebben en lanceert de Artemis Fowl teaser trailer
Bron: GIPHY | Artemis Fowl

Disney heeft zichzelf in de nesten gewerkt, als het gaat om de luxe van zoveel succesvolle films te lanceren. Met Marvel, de live action films en ga zo maar door. Om dat in goede banen te leiden moet er worden gekeken wanneer welke trailer wordt gelanceerd. Voordat ‘Avengers 4‘ aan de beurt is, werd de Artemis Fowl teaser trailer’ online gezet.

Vorig jaar was Kenneth Branagh te zien in de film ‘Murder On The Orient Express‘. Ook nam hij plaats in de regisseurs stoel en dat heeft hij ook gedaan bij de film en ‘Artemis Fowl teaser trailer’. De beelden die tot nu toe zijn gelanceerd, laten een mysterieuze wereld zien. Vol magie, waar Disney waarschijnlijk al een tijd naar op zoek was.

Want toen J.K. Rowling bij Disney kwam om te onderhandelen over de ‘Harry Potter’ films. Liep dat niet heel positief af. Nu lijkt de mouse house met een tegen geluid te komen. Op het moment dat ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald‘ steken laat vallen. Tijdens CinemaCon april 2018, liet Disney meer los over de plannen. Toen dook ik in de materie van deze film. De ‘Artemis Fowl teaser trailer’ bevestigde dat.

De film gaat over ‘Artemis Fowl, hij is een twaalfjarig crimineel meesterbrein. Wanneer hij erachter komt dat iedere elf een magisch boek bezit, steelt hij er één. Maakt er foto’s van en stuurt het naar zijn laptop. Maar komt er achter dat de elven ook veel goud bezitten. Door elven officieer te ontvoeren hoopt hij dichterbij het geld en goud te komen.

Zet na het kijken van de Artemis Fowl teaser trailer, 7 augustus in je agenda!

Zet na het kijken van de Artemis Fowl teaser trailer, 7 augustus in je agenda!
Bron: GIPHY | Artemis Fowl

Net zoals de ‘Harry Potter’ reeks is ‘Artemis Fowl’ afkomstig van een boek. Mocht de eerste film een groot succes worden, dan heeft Disney nog genoeg materiaal om te verfilmen. Er zijn in totaal acht boeken van de reeks uitgekomen. Waarmee de ‘Artemis Fowl teaser trailer’ de start van een aantal jaar magie. Het eerste deel laat toch nog even op zich wachten, want de film komt 7 augustus uit in de Nederlandse bioscoop.

 

Latest Reviews