Deze artiesten komen (waarschijnlijk) terug met muziek 2018

Bereid je afspeellijst voor op een grote update het komende jaar, want deze artiesten komen terug met muziek 2018

Dat de volgende artiesten in het nieuwe jaar gaan terugkomen is niet helemaal zeker. Maar dat geruchten zijn sterk als het gaat om een terugkeer in de spotlight. De artiesten hier onder staan bekende om een hele hoop hits die je op de radio hoort. Daar kunnen nieuwe hits bij komen dankzij het uitkomen van nieuwe albums.

Naast de onderstaande artiesten zullen er veel meer albums, singles en EP’s uit gaan komen. Natuurlijk krijg je het komende jaar de nieuwe muziek hier te zien of horen. Niet alleen de bekende artiesten ook de opkomende artiesten krijgen een kans om in de spotlight te staan. Terug naar de bekende artiesten.

Beyoncé

Komt Beyoncé binnenkort met nieuwe muziek 2018?
Bon: StyleCaster | Komt Beyoncé binnenkort met nieuwe muziek 2018?

Beyoncé is één van de artiesten die door haar fans op handen wordt gedragen. Zij heeft haar afgelopen twee albums als verrassing uitgebracht. En dat kan in 2018 weer gebeuren. Het is al even geleden dat haar laatste album ‘Lemonade’ kwam in mei 2016 uit en het wordt tijd dat er nieuw materiaal uit gaat komen.

De kans is groot dat zij samen met haar man Jay-Z een album heeft opgenomen, of dat er een nieuwe samenwerking op een nieuw album komt te staan. Dat het een grote klapper gaat worden is zeker, als het uit komt dan is het waarschijnlijk een dikke hit. Dan is het een topalbum tussen de muziek 2018.

Rihanna

Komt Rihanna met nieuw materiaal qua muziek 2018?
Bron: Tidal | Komt Rihanna met nieuw materiaal qua muziek 2018?

Toen Rihanna begon met haar muzikale carrière werd je jaarlijks getrakteerd met een nieuw album. Daar gooide de zangeres met haar album ANTi roet in het eten. Daar heeft zij drie jaar aan gewerkt. Met de singles, videoclips en de rest van de nummers wist Rihanna haar status tot iconisch te laten rijzen.

Het is bijna twee jaar geleden dat het album uit kwam. Gaat zij met een eventueel negende album richting de hip-hop, Pop, Dance of een totaal andere kant op? Het is een kwestie van afwachten wat muziek 2018 gaat bieden.

Rita Ora

Wat heeft Rita Ora te bieden in muziek 2018?
Bron: TrapsEurope | Wat heeft Rita Ora te bieden in muziek 2018?

Het vorige jaar, 2017, was voor Rita Ora een bewogen jaar. Zij was eerder te zien als presentatrice van ‘America’s Next Top Model‘ maar kreeg na één seizoen al te horen dat zij haar spullen mocht gaan pakken. De eerste twee singles van haar misschien wel binnenkort uitkomende album kwamen uit. En die hebben internationaal heel goed gescoord. En als gekkensluiter presenteerde zij de EMA’s (European Music Awards) bij MTV.

Qua muziek 2018 kan het wel eens Rita Ora haar jaar gaan worden. Met twee goed scoorde singles op zak en een nieuw album vol nieuw materiaal kan het heel succesvol gaan worden. Dat zou het tweede album worden, dat zes jaar na haar eerste album uit zou komen.

Zayn

Brengt Zayn nieuwe muziek uit in 2018?
Bron: SoundOfBrit.fr | Brengt Zayn nieuwe muziek uit in 2018?

De afgelopen twee jaar had Zayn mega succes met het album ‘Mind Of Mine’ en de singles die daarna volgde. Het zou een logische stap zijn dat er een nieuw album aankomt. De geruchten op het internet zouden erop wijzen dat het tweede album er al had moeten zijn. Het kan zijn dat Zayn of de platenmaatschappij het materiaal aan het bijschaven is.

Of er wordt nog gewerkt aan nieuwe nummers. Wat heel goed zou kunnen is dat de singles ‘Still Got Time’ en ‘Dusk Till Dawn’ er voor hebben gezorgd dat het album nog niet helemaal af was. Zal het dezelfde sound hebben ls de singles van vorig jaar?

Lady Gaga

Komt Lady Gaga in 2018 met een nieuw pop album?
Bron: Trace | Komt Lady Gaga in 2018 met een nieuw pop album?

Zangeres Lady Gaga had een geweldig jaar op muzikaal gebied. Toch had zij een tegenslag gehad als het om haar laatste album ‘Joanne’ gaat. Mensen blijven heel erg hangen in het oude materiaal wat de zangeres heeft uitgebracht. De Rock en Pop sound lijkt met een mogelijk nieuw album verleden tijd te zijn. Want DJ White Shadow, met wie Lady Gaga werkte aan ‘ARTPOP’, heeft een tipje van de sluier los gelaten.

Het schijnt dat album nummer zeven het kleine zusje van het spraakmakende album zou worden. Dit jaar zal zij in de muzikale film ‘A Star Is Born’ samen met Bradley Cooper te zien zijn. Een soundtrack waar Lady Gaga los op kan gaan.

Christina Aguilera

Maakt Christina Aguilera een mega comeback in 2018?
Bron: Billboard | Maakt Christina Aguilera een mega comeback in 2018?

Een andere artiest op wie ik niet kan wachten tot dat zij met muziek 2018 gaat komen, is Christina Aguilera. De zangeres heeft al een aantal jaar geen nieuw album uitgebracht. Eerder in 2017 werden er een hele hoop hints het internet omgeslingerd. De hints zouden erop wijzen dat Christina Aguilera achter de schermen druk bezig is met nieuw materiaal.

Begin november 2017 plaatste Christina Aguilera een foto op Instagram dat er nieuw materiaal aan zit te komen. Er schijnt een heel team achter te zitten dat de zangeres moet helpen aan nieuwe hits. De namen: Mark Ronson, Anderson. Paak, Janelle Monae, ThunderCat en nog vele andere komen voorbij op de feed van de zangeres. Het is nu wachten tot dat de nieuwe muziek gaat uitkomen.

Latest Reviews

Ook interessant
A Quiet Place Trailer