Bron: IMDB & Marvel | Avengers: Endgame

Avengers: Endgame Trailer

Het was lang wachten tot dat de Avengers: Endgame trailer werd gelanceerd

Het was lang wachten tot dat de Avengers: Endgame trailer werd gelanceerd
Bron: GIPHY | Avengers: Endgame

Sinds het uitkomen van ‘Avengers: Infinity War‘ is het speculeren begonnen over de vierde Avengers film. Het is eindelijk zover, want Marvel heeft de ‘Avengers: Endgame trailer’ gelanceerd. Waarmee er iets meer duidelijk wordt waar de overgebleven superhelden mee bezig zijn nadat de helft is op gegaan in stof.

Wat ik had verwacht, komt ook uit. Want bij de vorige Avengers film werd de hype goed opgevoerd. Dat gebeurd hier ook, alleen werden er beelden gebruikt om de fans en kijkers op een verkeerd been te zetten. Dat gevoel heb ik hier ook een beetje. Wanneer je van de ene na de andere superheld gaat, zie je dat ‘Ant-Man’ wordt vermist. Toch zie je aan het eind van de ‘Avengers: Endgame trailer’ dat de kleine of grote superheld voor de deur bij Captain America staat.

De geruchten die ik een tijd geleden deelde op de blog een mogelijke titel. Het zou ‘Avengers: Forever’ gaan heten. Dat is uiteindelijk niet het geval, en heeft Marvel voor de titel: ‘Avengers: Endgame’ gekozen. Waarmee de theorie over de verhaallijn bevestigd lijkt te worden. Dat de overgebleven Avengers terug in de tijd gaan om Thanos op de één of andere manier voor te kunnen zijn. Waardoor de geruchten van het stoppen van onder andere Chris Evans ook lichtelijk worden bevestigd.

Alleen is de vraag of Marvel daadwerkelijk een karakter dood laat gaan. Het duurt nog even voordat je de film in de bioscoop kan gaan bekijken. Helaas voor de Nederlandse fans krijgen wij dit keer niet de voorrang om een aantal dagen eerder van de film te genieten. Want vanaf 2 mei kan je naar het eind resultaat gaan kijken.

De tien jaar van het verhaal en emotie opbouwen wordt gebruikt in de Avengers: Endgame trailer

De tien jaar van het verhaal en emotie opbouwen wordt gebruikt in de Avengers: Endgame trailer
Bron: GIPHY | Avengers: Endgame trailer

Normaal gesproken probeert Marvel je met een dosis humor over de streep te trekken om naar de bioscoop te gaan. Dit keer is de toon een stuk serieuzer. Zeker na het beroemde en beruchte moment van Thanos, er moet een probleem worden opgelost. Zelfs na het in de vingers knippen is het gevaar niet geweken. De normaal zo zelfverzekerde en strijdende Iron Man staat met zijn rug tegen de muur. Hij zit namelijk alleen in de ruimte, en de zuurstof lijkt op te raken.

Er wordt in de ‘Avengers: Endgame trailer’ voordat gespeeld op de emotie en het verhaal. De effecten zijn waarschijnlijk nog niet klaar. Of het geeft te veel weg van het verloop van de film. Waardoor er geen beelden te zien zijn die voor een knallende Marvel trailer zorgen.  Toch zat er een kleine scene in, die bij mij voor en ‘hè hè’ moment zorgde. Want Hawkeye oftewel Ronin keert terug, en dat kon niet on opgemerkt voorbij gaan. Ben jij positief of negatief verrast door de ‘Avengers: Endgame trailer’? Laat het hieronder of via de sociale media weten.

Latest Reviews