Avengers: Infinity War breekt nu al records!

Ticketsite Fandango geeft informatie over het record dat de Marvel film heeft verbroken

Avengers: Infinity War
Bron: Marvel Studios & Filmdepot | Avengers: Infinity War

Dat Marvel goed bezig is met de verschillende films hoef ik na al het goede nieuws niet uit te leggen. Maar hoe goed zij het doen kan wel besproken worden. Want de website Fandango, waar men in Amerika de bioscoop tickets vooraf kan boeken, heeft op Twitter wat los gelaten over de cijfers.

Over iets minder dan twee weken, 25 april om precies te zijn, komen alle Marvel superhelden die je tot nu toe op het grote scherm hebt gezien bij elkaar. In ‘Avengers: Infinity War’ gaan zij de strijd aan met Thanos. Er is maar liefst tien jaar naar deze film toegewerkt. En dat maakt het extra spannend hoe goed de film het gaat doen.

Alleen heeft de website Fandango er voor gezorgd dat Marvel rustig kan adem halen. Want de ticket verkoop gaat supergoed! Want de verkoopcijfers schieten door het plafond. ‘Infinity War’ heeft al meer tickets verkocht dan de laatste zeven Marvel films bij elkaar. Je leest het goed, alle tickets die vooraf aan: ‘Black Panther‘, ‘Thor: Ragnarok‘, ‘Spider-Man: Homecoming‘, ‘Guardians Of The Galaxy Vol. 2‘, ‘Doctor Strange‘, ‘Captain America: Civil War‘ en ‘Ant-Man’.

Dat is een hele prestatie om neer te zetten. Er werden al voorspellingen gedaan over hoeveel de film zou kunnen gaan opleveren. Maar die voorspellingen kunnen naar boven worden bijgesteld. Er werden bedragen als 200 miljoen euro voor het openingsweekend. Maar met alle tickets die tot nu toe, vooraf zijn verkocht. Moet het dubbele makkelijk haalbaar zijn.

De films die dezelfde week gaan uitkomen en zeker de twee weken daarna uitkomen hebben geen schijn van kans om überhaupt geld op te leveren. Ga jij naar de bioscoop om ‘Avengers: Infinity War’ te zien? En ga je van te voren ook kaarten bestellen? Je moet er snel bij zijn want voor je het weet zijn alle zalen tot de nok toe gevuld met bioscoopbezoekers die willen weten hoe de twee en een half uur durende film afloopt.

Latest Reviews

Ook interessant
The positive side from being Gay/ a Homosexual!