Average Rob shopt zich naast bekende artiesten

Average Rob is niet zo average als het om fotoshoppen gaat

Creativiteit kan je op vele verschillende manieren kwijt. Average Rob doet dat op een leuke en grappige manier. Hij gebruikt foto’s van bekende acteurs, actrices maar ook zangeres en zangeressen. Het gaat zover dat het er zo goed uit alsof de foto met Rob gemaakt is. Maar hij is zo goed in het fotoshoppen dat het er heel goed uitziet.

De Belgische journalist schrijft niet alleen in het komedieblad Humo, maar hij is ook creatief met foto’s. Voordat hij de foto’s op de sociale media plaatste en werkte voor het blad, haalde zijn master’s degree in Advertising en Marketing bij de Coventry University. Een hele goede opleiding waar je veel mee kan, en dat doet hij goed. Want zijn foto’s weet hij op een creatieve manier in de markt te zetten. Hij noemt zichzelf Average Rob omdat hij een gemiddelde inwoner van België zou zijn. Dat is niet waar, want zijn creatieve foto’s gaan het internet over.

Average Rob in Blade Runner 2049

Het zijn ook niet de minste foto’s waar Average Rob zichzelf op heeft geshopt. Een aantal foto’s zijn iconisch en gingen viraal over het internet. Zoals de zwangerschapsfoto van Beyoncé, samen op de foto met Spider-man en ook nog op de cover van een bekend modetijdschrift.

Ik kan er heel erg om lachen en met bewondering naar kijken. Heb je niet genoeg aan de creativiteit van Average Rob? Er staat nog genoeg op de site waar je vol verbazing naar kan kijken. Klik hier om andere creatieve mensen en de creaties te bekijken.

Op Instagram, Facebook en Twitter deelt Rob zijn creaties met zijn fans die hem volgen. Meer dan 198 duizend mensen volgen hem op instagram, op de andere kanalen zijn dat er nog een aantal duizend. Voeg hem toe zodat je zijn laatste creaties ook kan zien.

Average Rob samen met Ryan Reynolds en Blake Lively

Selena Gomez en Average Rob

Average Rob samen met Kim en Kanye op de rode loper

Spider-Man en Average Rob

Beyoncé en Average Rob

Latest Reviews

Ook interessant
Art made with only a pencil