Bron: Paradiso Entertainment & Filmdepot | Baantjer

Baantjer Teaser Trailer

De Baantjer teaser trailer neemt je mee terug naar de jaren ’80

De Baantjer teaser trailer neemt je mee terug naar de jaren '80
Bron: Paradiso Entertainment & Filmdepot | Baantjer

Aan het eind van 2018 deelde ik de poster van de aankomende speelfilm. Toch is er eindelijk bewegend beeld uitgekomen van de film. Ik heb het over een Baantjer teaser trailer. Want RTL 4 is van plan om een groot succes van de remake te maken. Om het publiek bekend te maken met de remake wordt er eerst een speelfilm gelanceerd. Vanaf 18 april is de film in de bioscoop te zien, maar kijk hierboven eerst naar de teaser.

Je gaat met de film en Baantjer teaser trailer terug in de tijd. In de roerige jaren ‘80 wordt rechercheur De Cock gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

Waldemar Torenstra en Tygo Gernandt vormen een prima duo om het stokje van de originele Cock en Montijn over te nemen. Wat mij ook bevalt aan de Baantjer teaser trailer, is dat het een stuk verder gaat dan de voorgaande series. Al die seizoenen waren bijna hetzelfde, waar de opbouw van de afleveringen van A tot Z hetzelfde waren. Nu wordt er voor gekozen om buiten de lijntjes te kleuren.

De Baantjer teaser trailer laat een totaal nieuwe cast zien

De Baantjer teaser trailer neemt je mee terug naar de jaren '80
Bron: Paradiso Entertainment & Filmdepot | Baantjer

Daar komt bij dat je terug gaat in de tijd. De jaren ’80 waren iconisch op een aantal vlakken. De teaser laat met een aantal beelden zien dat die jaren op beeld terug kunnen komen. Naast de hoofdpersonen heeft de rest van de cast ook een update gekregen. Je krijgt de nieuwe gezichten van Robert de Hoog, Loes Luca, Ruben van der Meer, Horace Cohen en Lisa Smit.

De exacte releasedatum van de serie is tot op heden niet bekend gemaakt door RTL 4 en Videoland. Toch ga ik er vanuit dat zij niet al te lang gaan wachten, nadat de film uit de bioscoop is. Mijn verwachting is, dat Baantjer de serie dit najaar bij RTL 4 en Videoland wordt uitgezonden. Ben jij klaar voor een tweede ronde van de De Cock?

Latest Reviews

Ook interessant
Drivers Licence and Jeff Gordon