Bron: Copyright 2019 CTMG, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Bad Boys For Life

Bad Boys For Life Trailer 2

Will Smith en Martin Lawrence zijn terug met de Bad Boys For Life trailer 2

Will Smith en Martin Lawrence zijn terug met de Bad Boys For Life trailer 2
Bron: GIPHY | Bad Boys For Life

De afgelopen jaren lijkt het erop dat Will Smith bereid is om zijn carrière op een hogere versnelling te zetten. Met de ‘Bad Boys For Life trailer 2’ wordt bewezen, dat oude franchises nodig zijn om de acteur op de kaart te zetten. Want niet alleen Smith keert terug naar de naar actie gevulde film franchise, ook Martin Lawrence is weer van de partij. Voor Smith begint het er om te spannen. Want gaat deze film scoren? Nu ‘Gemini Man‘ een grote flop is, zal de acteur er alles aan doen om dit keer te slagen.

Het leuke aan de film, is dat Adil El Arbi en Bilall Fallah, een Belgisch film en televisie regisseurs duo, aan het roer van de comeback film staan. Zij regisseerde voor de film en ‘Bad Boys For Life trailer 2’ de films ‘Black’, ‘Patser’ en ‘Broeders’. Je zou denken dat de aankomende actie film voor een grote doorbraak in Hollywood gaat betekenen.

Dat is niet helemaal waar, want de ‘Beverly Hills Cops 4’, de grote comeback film van Eddie Murphy gaat ook worden geregisseerd door de heren. Als één of beide films positief worden ontvangen en genoeg geld in het laatje brengen. Dan kunnen zij heel groot worden. Wat misschien wel tegen kan zitten, zijn de namen. Voor de Amerikanen kan het een hele opgave zijn om beide namen goed uit te spreken.

Er zijn nieuwe elementen en acteurs toegevoegd om de film te vernieuwen

Er zijn nieuwe elementen en acteurs toegevoegd om de film te vernieuwen
Bron: GIPHY | Bad Boys For Life

Wat mij heel erg op valt aan de ‘Bad Boys For Life trailer 2’ is dat de twee hoofdpersonen lijnrecht tegenover elkaar staan. Marcus probeert zijn leven in een rustig vaarwater te krijgen. Hij is het zat om achter de grote criminelen aan te gaan. Terwijl Mike alles aan grijpt om midden in de actie te blijven staan.

Waarmee de makers de contrasten neer te zetten. Dat kan goed uitpakken met de actie maar vooral de humor dat er zeker terug gaat komen. Waarmee je als kijker wordt getrakteerd op een mix van actie en komedie. Het ene moment zit je op het puntje van de stoel en het volgende moment kan je ontspannen en de spanning eruit lachen.

Dit keer krijgen Mike en Marcus hulp van een aantal nieuwe gezichten. Voor de film zijn een aantal jongere acteurs en actrices gecast. Met onder andere: Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo, Nicky Jam en Joe Pantoliano. Zodat een jongere generatie op de sociale media kan worden aangespoord om naar de bioscoop te gaan. Daarnaast werd mij ook duidelijk dat de actie scenes over de top zijn en richting de absurde actie gaan van ‘Fast and Furious‘.

Ook al is er een nieuw team betrokken bij de film, het klassieke gevoel was er nog. De sfeer beelden van ‘Bad Boys For Life trailer 2’ wisten het juiste gevoel over te brengen. Voordat de film op 23 januari in de bioscoop gaat draaien, moet ik nog terug om de voorgaande films te bekijken. Want de informatie en de herkenbare trekken van de karakters is lichtelijk weggezakt. Ben jij van plan om naar de bioscoop te gaan? Laat het hieronder in een reactie weten.

Latest Reviews