Bao Teaser

Movie Trailers

De Pixar Animation short film Bao teaser is uitgebracht

Bao Teaser Trailer
Bron: Pixar Twitter| Bao

Nu staat Pixar bekend om de animatie films waarbij emotie en de animatie van een heel hoog niveau is. Sommige mensen noemen het de ‘Pixar effect’ waarbij de makers er alles aan proberen te doen om je aan het huilen te krijgen. Waar de studio ook om bekend staat zijn de short films, en de Bao teaser laat zien wat er binnenkort uit komt.

En met binnenkort bedoel ik later dit jaar, wanneer je naar de ‘Incredibles 2‘ gaat krijg je de korte animatie film Bao te zien. Het gaat om de Chinese dumpling dat tot leven komt. De dumplings worden in China al eeuwen gegeten. Dat doen zo in de periode van oud en nieuw. Wanneer je samen dumplings eet laat je zien dat elkaar geluk en voorspoed voor het nieuwe jaar toewenst.

Het verhaal, waar de Bao teaser beelden van laat zien, van de korte animatie gaat over eenzame Chinese vrouw. Al haar kinderen zijn het huis uit. En weet niet zo goed wat zij nog moet of kan doen. Maar wanneer het deegballetje oftewel de dumpling tot leven komt wilt zij er goed voor gaan zorgen.

De regisseuse Domee Shi heeft het verhaal uit haar eigen jeugd gehaald. Want zij groeide op in een Chinees-Canadees gezin, en werd vertroeteld door haar moeder. Maar in sommige situaties ook te kort gedaan. De titel van de korte animatie ‘Bao’ heeft twee betekenissen. Zowel ‘gestoomd broodje’ maar ook ‘iets dat je heel erg lief is’.

Hierboven zie je Bao teaser maar ook de poster die bij Pixar’s korte animatie hoort. Vanaf 27 juni kan je de animatie in de Nederlandse bioscopen gaan zien. Want vanaf die datum draait de ‘Incredibles 2’ in de bioscoop.

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
Gamen-Playstation
Horizon Zero Dawn