Bereid je voor op de zomer met deze singles!

De onderstaande dames en heer weten je muziek collectie zomer ready

Zoals iedere vrijdag was het afgelopen vrijdag ook weer raak met nieuwe muziek.
De zomer start voorzichtig, alleen kan het een zetje gebruiken. Want nu worden er tropische temperaturen voorspeld dat bekend nog niet dat de zon ook mee werkt. Zijn de singles die hieronder staan de nieuwe zomerhits?

Selena Gomez – Bad Liar

Selena Gomez liet vorig jaar horen dat zij terug was. Dit nadat zij was opgenomen vanwege een depressie. Nu was zij al terug in de spotlight met de serie 13 Reasons Why. Daar was ze vooral achter de schermen bezig om de serie te maken. Toch lanceerde zij de titel song van de serie. Alleen maakt zij met haar nieuwste single de comeback. Ga er maar vanuit dat er binnenkort een album gaat uitkomen.

PLEUN – I Miss You

Na het winnen van The Voice of Holland is Pleun terug met de single ‘I Miss You’. Het nummer is door niemand minder dan Anouk geschreven. En dat hoor je terug in de muziek. Toch schreef zij een nummer dat heel goed past bij Pleun. Horen we stiekem Anouk op de achtergrond? Het is een lekkere pop rock nummer om mee te blèren. De achternaam van de zangeres mag je vergeten, want haar artiesten naam is vanaf nu PLEUN!

Iggy Azalea feat. Annita – Switch

De blonde rapster Iggy is terug met een nieuwe single. Na een stilte dat in 2015 begon kwam Iggy Azalea eind vorig jaar terug met een eerste single. Tot nu zijn er drie uitgekomen. Want jij kan je portemonnee of je Spotify klaar gaan maken om het nieuwe album Digital Distortion dat eind juni te beluisteren. Het belooft veel goeds. En ook de nieuwe single ‘Switch’ is lekker catchy en ideaal om met zomerse temperaturen op te zetten.

Robin Schulz feat. James Blunt – OK

Nu worden er op de sociale media vaak grappen gemaakt de muziek van James Blunt. Maar hij weet samen met Robin Shulz een single uit te brengen dat alles heeft om de hele zomer naar te luisteren.
De single ‘OK’ geeft mij hetzelfde gevoel als dat ik had met de hit single die Avicii uitbracht. Het klinkt niet te complex, is dance maar zo gemaakt dat het bij Slam FM maar ook bij Skyradio gedraaid kan worden. Ideaal om een hit te worden.

NAAZ – Words

Een tijd geleden introduceerde ik de Nederlandse zangeres NAAZ. Haar eerste single ‘Escape’ werd al goed opgepakt.
Maar er zit meer in. En steeds meer mensen weten de muziek te waarderen. De nieuwe single ‘Words’ is er een om op repeat te zetten. Het nummer heeft verschillende snelheden waardoor het nummer niet gaat vervelen. NAAZ weet haar stem heel goed in te zetten op het nummer. Een luistertip!

Latest Reviews

Ook interessant
A Quiet Place: Part Two Trailer