On Demand Review

De beste content Netflix tot eind 2017 online gaat zetten

On-Demand-Review

On demand dienst Netflix blijft groeien, dit is de beste content dat tot en met eind 2017 online komt

De on demand dienst Netflix doet goede zaken met het aantal series en films dat zij toevoegen aan de catalogus. Tot en met oud en nieuw 2017 komt er nog heel veel aan. Ik heb de beste content dat Netflix tot eind 2017 online gaat zetten voor op je een rij gezet. Want door alles wat er uit komt kan je de parels of de must see films of series niet meer zien. Er staat de komende weken een hele hoop aan te komen.

Hieronder een kleine impressie van de meest interessante films en series oftewel content dat door Netflix online wordt gezet.
Meer in behoefte aan andere on demand films, series of documentaires? Op de blog is nog veel meer te vinden en te lezen.

Godless – 22 november

De Limited Series Godless is vanaf 22 november te zien bij Netflix. Het gaat om de stad La Belle dat wordt geregeerd door vrouwen. Wanneer een groep mannen van buitenaf een bedreiging vormen moeten de vrouwen in actie komen om het dorp uit de handen van de mannen te houden. Een spannende western serie dat vanaf 22 november te zien is bij Netflix.

She’s Gotta Have It – 23 november

Hoe ga je om met de liefde? In She’s Gotta Have It gaat Nola Darling de strijd met zichzelf aan door de drie mannen met wie zij date naast elkaar te leggen. Niet letterlijk, maar wie maakt haar vrolijk. En welke man past het beste bij haar? De drie mannen met wie zij date hebben andere eigenschappen die Nola aanspreken.

Dark – 1 december

Heb je na het tweede seizoen Stranger Things geen idee waar je naar moet kijken? Dan is de nieuwe Duitse serie Dark misschien een goede vervanging. Vanaf 1 december staat het eerste seizoen online. De trailer geeft direct het gevoel dat ik kreeg bij het eerste seizoen Stranger Things. Dit keer worden er kinderen vermist en zij moeten worden terug gevonden.

The Crown (seizoen 2)- 8 december

Na het eerste succesvolle seizoen van The Crown is er nog genoeg materiaal dat de makers kunnen gebruiken. In het hele leven van Queen Elizabeth zijn we pas aan het begin dus verwacht dat er een hele hoop seizoenen eraan komen. De trailer beloofd weer veel spanning en sensatie. Want hoe gaat het met de relatie? En het regeren van het land? Vanaf 8 december kan je seizoen 2 direct gaan bingewatchten bij Netflix.

Bright – 22 december

Er staat nog net voor de kerst nieuwe content bij Netflix klaar. En wel in de vorm van een film met Will Smith in de hoofdrol. De on demand dienst is heel veel geld aan het investeren om zo ook de films naar een hoger level te tillen.
Je komt in een nieuwe wereld waar elven, trollen, mensen en andere mensen samen leven. Toch lijkt er een probleem te ontstaan wanneer er een meisje met een toverstaf wordt ontdekt. Vanaf 22 december kan je naar de film gaan kijken.

Latest Reviews